Stoiximan Super League

Κούπερ: «Δεν… κάτσαμε»

Ευχαριστημένος κατά το ήμισυ από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με την Καβάλα (1-1), εμφανίστηκε ο Έκτορ Κούπερ. Ο προπονητής των «κίτρινων» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πιέστηκε -μετά το καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε- διαφώνησε, ωστόσο, κατηγορηματικά ότι αυτό συνέβη επειδή «έκατσε» στο υπέρ της σκορ.

Ευχαριστημένος κατά το ήμισυ από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με την Καβάλα (1-1), εμφανίστηκε ο Έκτορ Κούπερ.

Ο προπονητής των «κίτρινων» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πιέστηκε -μετά το καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε- διαφώνησε, ωστόσο, κατηγορηματικά ότι αυτό συνέβη επειδή «έκατσε» στο υπέρ της σκορ.

«Θεωρώ ότι είχαμε αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως στο δεύτερο δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε και μείναμε περισσότερο στην περιοχή μας. Έτσι -λόγω και του ύψους που έχουν οι αντίπαλοι- με τα γεμίσματα μας έκαναν πιο δύσκολη την ζωή», ανέφερε ο Κούπερ και εξήγησε:

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να κρατήσουμε απλά το αποτέλεσμα. Αυτό που θέλαμε ήταν να ανεβάσουμε την αμυντική μας γραμμή ψηλότερα για να κερδίσουμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Από ‘κει και πέρα πιστεύω ότι η ομάδα μου δεν λειτούργησε σωστά στις αντεπιθέσεις και σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι έπρεπε να είχε πιο ξεκάθαρη σκέψη, όταν είχε τον έλεγχο της μπάλας Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καβάλας πρέπει να πούμε ότι έπαιξε καλύτερα. Είχε κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όμως κι εμείς νωρίτερα χάσαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ.

Επαναλαμβάνω, μετά το 0-1 μας έλειψε η ψυχραιμία να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ήταν πολύ σημαντικό να παίρναμε μία νίκη εδώ, ώστε να ανοίξει η διαφορά μας, ωστόσο νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»
.

Σε αυτό το σημείο ο Κούπερ κλήθηκε να αναλύσει την άποψή περί δίκαιου αποτελέσματος, δεχόμενος την επισήμανση πως η Καβάλα έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο β΄μέρος:

«Η δική μου ομάδα έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Έκανε πολύ καλύτερο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Η Καβάλα έκανε ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε. Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι επέμειναν, προκάλεσαν τον εκνευρισμό του: «Προσπαθώ να εξηγήσω τι συνέβη στη ροή του παιχνιδιού. Αυτή είναι η άποψη μου. Η Καβάλα γέμιζε τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την σωματική υπεροχή των παικτών της».

Τέλος, ο Ισπανός αναφέρθηκε και στα προσεχή παιχνίδια του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, διαχωρίζοντας τα πλήρως από το σημερινό: «Θα είναι διαφορετικοί αγώνες και εύχομαι να γίνουν σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες έχουν παίκτες για να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας, θα αναλύσουμε τι κάναμε σήμερα και ίσως ακολουθήσουμε μία διαφορετική τακτική στο επόμενο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x