Stoiximan Super League

Ντε Μος: «Η καλύτερή μου μέρα στην Καβάλα»!

Περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του και απόλυτα αισιόδοξος ενόψει της μάχης για τα play off, εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι με τον Άρη (1-1) ο Άαντ Ντε Μος. Ο τεχνικός της Καβάλας παρομοίασε με νίκη τη σημερινή ισοπαλία -λόγω του τρόπου που κατακτήθηκε- και θεωρώντας πως κρατάει ολοζώντανο το όνειρο για την πέμπτη θέση, τη χαρακτήρισε ως τη σημαντικότερη στιγμή από τότε που ανέλαβε.

Περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του και απόλυτα αισιόδοξος ενόψει της μάχης για τα play off, εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι με τον Άρη (1-1) ο Άαντ Ντε Μος.

Ο τεχνικός της Καβάλας παρομοίασε με νίκη τη σημερινή ισοπαλία -λόγω του τρόπου που κατακτήθηκε- και θεωρώντας πως κρατάει ολοζώντανο το όνειρο για την πέμπτη θέση, τη χαρακτήρισε ως τη σημαντικότερη στιγμή από τότε που ανέλαβε.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν χάσαμε σήμερα και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μέρα από τότε που την ανέλαβα, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Μος και συνέχισε με την ανάλυση του αγώνα:

«Είναι δύσκολο να παίζεις εντός έδρας σε αυτό το γήπεδο. Οι παίκτες μου, όμως, βρήκαν τις λύσεις. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα κόρνερ είχαμε -κάτι που σημαίνει ότι είμαστε επιθετική ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τα δύο δοκάρια με τον Ονουάτσι και τον Ρινκόν και τελικά -παρόλο που είχα διαβάσει κάποιες δηλώσεις των αντιπάλων ότι η Καβάλα δεν σκοράρει- πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ».

Αφού εξέφρασε, δε, την άποψη ότι «ήταν 100% πέναλτι η φάση με τον Ιωάννου» και αρνήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Κούπερ ότι η ομάδα του έπαιζε με γεμίσματα, φάνηκε απόλυτα αισιόδοξος για τη μάχη της πέμπτης θέσης.

«Η ισοπαλία είναι νίκη για μας. Είδα τα πρόσωπα των παικτών του Άρη και κατάλαβα ότι ήταν απογοητευμένοι από την ισοπαλία. Αν γνωρίζετε από ποδόσφαιρο, σήμερα αξίζαμε τη νίκη. Ξέρετε καλύτερα από μένα πως έχουμε ευκολότερο πρόγραμμα και ότι ο Άρης έχει να παίξει με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Λάρισα. Είναι λογικό, λοιπόν, πως την πίεση θα την έχουν εκείνοι. Εμείς μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε και δεν ξέρουμε που θα σταματήσουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x