Stoiximan Super League

«Χρωστάω και ένα και δύο και περισσότερα γκολ στον Ολυμπιακό»!

Με …άγριες διαθέσεις περιμένει ο Τζιμπρίλ Σισέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε κατά την του στη γαλλική πρεσβεία, απαντώντας σε αίτημα φίλων του «τριφυλλιού» για γκολ κόντρα στους «ερυθρόλευκους»: «Χρωστάω στον Ολυμπιακό ένα γκολ». Μάλιστα, όταν κάποιοι του ζήτησαν παραπάνω από ένα γκολ, είπε: «Δύο και τρία και όσα περισσότερα μπορώ»!

Με …άγριες διαθέσεις περιμένει ο Τζιμπρίλ Σισέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (21/3) στο ΟΑΚΑ! Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού και πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 21 γκολ, τόνισε κατά την επίσκεψή του στη γαλλική πρεσβεία, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/3), απαντώντας σε αίτημα φίλων του «τριφυλλιού» για γκολ κόντρα στους «ερυθρόλευκους»: «Θέλω να σκοράρω την Κυριακή. Ξέρω τι σημαίνει για εσάς αυτό το παιχνίδι. Χρωστάω στον Ολυμπιακό ένα γκολ από τον πρώτο γύρο και θα κάνω το παν για να σκοράρω».

Μάλιστα, όταν κάποιοι του ζήτησαν παραπάνω από ένα γκολ, είπε: «Δύο και τρία και όσα περισσότερα μπορώ. Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε».

Οσο για την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ, δήλωσε: «Το ξέρω και ανυπομονώ και εγώ να δω αυτή την ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά θα παίξω με τον Ολυμπιακό μπροστά στο κόσμο μας και θέλω να σας ευχαριστήσω. Για όλη την ομάδα, αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x