Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Τρεις τραυματίες και «κίτρινος» πυρετός

Με τρία προβλήματα τραυματισμών επιστρεφει η ΑΕΚ στην Αθήνα από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο Σεμπάστιαν Σάχα υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Γεωργέας, που έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 7', έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Λεονάρντο έφυγε από το γήπεδο με κάκωση και αιμάτωμα στο δεξί γόνατο

Με τρία προβλήματα τραυματισμών επιστρεφει η ΑΕΚ στην Αθήνα από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο Σεμπάστιαν Σάχα υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Γεωργέας, που έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 7', έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Λεονάρντο έφυγε από το γήπεδο με κάκωση και αιμάτωμα στο δεξί γόνατο. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας (11:00).

Από το προσεχές ματς με τον Πανιώνιο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μαντούκα και Αραούχο. Παράλληλα, ο Νάτσο Σκόκο, θα εκτίσει στο ματς της 29ης αγωνιστικής με το Λεβαδειακό την τιμωρία του για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ τις 13 κάρτες έφτασε ο Σανέλ Γιάχιτς, που θα λείψει από δύο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x