Stoiximan Super League

Μπάντοβιτς: «Καλή απόδοση, πολλές φάσεις»

Η απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού ενάντια στον Πανθρακικό άφησε άκρως ικανοποιημένο τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. «Είχαμε πολλές απουσίες. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία, επίσης βγάλαμε πολλές φάσεις», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των Πειραιωτών μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ επί του Πανθρακικού.

Η απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού ενάντια στον Πανθρακικό άφησε άκρως ικανοποιημένο τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

«Είχαμε πολλές απουσίες. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία, επίσης βγάλαμε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε λίγο η απόδοσή μας. Οι νεαροί παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα έχουν μέλλον, δεν κρίνονται από ένα παιχνίδι, κρίνονται μέσα από μια σειρά αγώνων και από αυτά που καλούνται να αποδείξουν σ’ αυτούς», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των Πειραιωτών μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 επί του Πανθρακικού.


Δερμιτζάκης: «Δεν μπορούσαμε»

«Το σημερινό ματς ήταν μία γιορτή για εμάς. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την πολύτιμη βοήθειά του. Παίξαμε χωρίς σκοπιμότητες. Εξαιτίας των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων του Ολυμπιακού επιζητούσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να το πάρουμε», είπε απ' την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων, Παύλος Δερμιτζάκης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x