Stoiximan Super League

Περασμένα μεγαλεία...

Άλλες χρονιές τέτοια εποχή πανηγύριζε τον τίτλο, φέτος όμως βλέπει σε αυτό το ρόλο τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με σκορ 2-0 τον Πανθρακικό, χάρη στα γκολ των Τοροσίδη και Μήτρογλου (11' και 29' αντίστοιχα) και προετοιμάζεται για τα play offs. Δείτε βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Άλλες χρονιές τέτοια εποχή πανηγύριζε τον τίτλο, φέτος όμως βλέπει σε αυτό το ρόλο τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με σκορ 2-0 τον Πανθρακικό, χάρη στα γκολ των Τοροσίδη και Μήτρογλου (11' και 29' αντίστοιχα) και προετοιμάζεται για τα play offs.

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μετά τον τραυματισμό του Ματ Νταρμπισάιρ, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη.

Το ματς:

Να χαίρεται ή να λυπάται; Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη, μέτρησε όμως και δύο νέες απώλειες.

Ας πάρουμε τα πράγματα με χρονολογική σειρά. Στο ζέσταμα ο Νικλητσιώτης βγήκε νοκ-άουτ (προφυλάχθηκε γιατί ένιωσε ενοχλήσεις), έτσι επιστρατεύθηκε ο Λούα Λούα, μία μόλις μέρα μετά την έξοδό του απ’ την «καραντίνα». Στο 11’ ο Τοροσίδης εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απομάκρυνση του Ρόκα και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε σε πρώτο χρόνο την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και σε δεύτερο στο βάθος της αντίπαλης εστίας.



Ποιος θα περίμενε ότι στους αποδεκατισμένους -στην παρούσα φάση- Πειραιώτες θα προέκυπτε κι’ άλλος «πονοκέφαλος»... Στην προσγείωση -μετά από μια εναέρια μονομαχία- γύρισε το πόδι του Νταρμπισάιρ(κάκωση στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση), με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο για τον πάγκο (τον αντικατέστησε ο Ντιόγο).

Στο 29', ο Γ. Παπαδόπουλος τροφοδότησε με μια εξαιρετική "σαραντάρα" μπαλιά τον Τοροσίδη στη δεξιά «πτέρυγα», ο διεθνής μπακ τη «σέρβιρε» στον Μήτρογλου στην περιοχή και εκείνος πέτυχε με πλασέ το 2-0 σε κενή εστία. Το 3-0 ήρθε κοντά σε αρκετές περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, με βασικότερη το δοκάρι του Τοροσίδη με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Η λόμπα που επιχείρησε από 30 μέτρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι...

Για να θυμηθούμε και την παρουσία πλήθους «κατασκόπων» από σπουδαίους ξένους συλλόγους (Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Γιουβέντους) στις εξέδρες του γηπέδου, απ’ την πλευρά του Πανθρακικού οι Μπέλεκ και Αργυρίου δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, σε αντίθεση με τον Τοροσίδη. Ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης -σ’ ένα αδιάφορο ματς βέβαια- έχοντας απολογισμό ένα γκολ, ένα δοκάρι και μία ασίστ. Ενθαρρυντική εμφάνιση από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα.

Συνθέσεις:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Αργυρίου, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Σακελλαρίου, Ρομπέρ, Λόπες, Πιθαρούλης (74' Κανωτίδης), Παπουλής, Μπέλεκ, Καζάκης.

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ντομί (86' Βαλεριάνος), Ζεβλάκοφ, Κ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Γ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Τοροσίδης, Λούα Λούα (72' Λεονάρντο), Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ (24' Ντιόγο).

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x