Stoiximan Super League

Νταρμπισάιρ: «Ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό…»

Την ελπίδα να μην έχει κάτι το σοβαρό στο αριστερό του πόδι εξέφρασε ο Ματ Νταρμπισάιρ. Ο Άγγλος επιθετικός προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι μετά από μία εναέρια μονομαχία, έτσι στο 24’ του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό () αντικαταστάθηκε απ’ τον Ντιόγο.

Την ελπίδα να μην έχει κάτι το σοβαρό στο αριστερό του πόδι εξέφρασε ο Ματ Νταρμπισάιρ. Ο Άγγλος επιθετικός προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι μετά από μία εναέρια μονομαχία, έτσι στο 24’ του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό (2-0) αντικαταστάθηκε απ’ τον Ντιόγο.

«Eλπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που μου συνέβη στο πόδι, προσγειώθηκα άσχημα σε μια φάση και δεν κατάφερα να συνεχίσω καθώς ένιωθα έντονους πόνους», ανέφερε σχετικά με τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.

«Για μένα η ομάδα είναι έτοιμη για τα πλέι οφ και είμαι σίγουρος πως εμείς στο τέλος θα πάρουμε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και θα βγούμε στα προκριματικά του Champions League», δήλωσε για τα play offs.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x