Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Δεν με έχουν ενοχλήσει από τον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε στο ότι δεν έχει δεχθεί καμία «ενόχληση» από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει πόστο στους Πειραιώτες. Αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι τον πλησίασαν, κάτι που ο ίδιος το διέψευσε αφήνοντας όμως ανοιχτό το παράθυρο να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Ολυμπιακό. «Αν μου γίνει πρόταση, θα τη βάλω κάτω και θα αποφασίσω τι θα κάνω», τόνισε.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε στο www.sday.gr ότι δεν έχει δεχθεί καμία «ενόχληση» από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει πόστο στους Πειραιώτες. Αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι τον πλησίασαν, κάτι που ο ίδιος το διέψευσε αφήνοντας όμως ανοιχτό το παράθυρο να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Ολυμπιακό. «Αν μου γίνει πρόταση, θα τη βάλω κάτω και θα αποφασίσω τι θα κάνω», τόνισε.

«Εγώ είμαι στο γραφείο μου, ασκώ τα δικηγορικά μου καθήκοντα και δεν ξέρω τίποτα. Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Ούτε ένα τηλεφώνημα. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από τον Ολυμπιακό μαζί μου. Επομένως, δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις. Αν μου γίνει πρόταση, θα τη βάλω κάτω και θα αποφασίσω τι θα κάνω. Θα δούμε…», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στο www.sday.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x