Stoiximan Super League

Θέλει Φάμπιο Αουρέλιο!

Για την απόκτηση του Φάμπιο Αουρέλιο έχει κινηθεί ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, "Liverpool Echo" σε σημερινό της δημοσίευμα. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν πλησιάσει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ. Την Πέμπτη τελικά στα γραφεία της ΠΑΕ Ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Για την απόκτηση του Φάμπιο Αουρέλιο έχει κινηθεί ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζει η “Liverpool Echo” σε σημερινό της δημοσίευμα. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν πλησιάσει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα, οι πιθανότητες να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ είναι λίγες και στον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός αυτό, προσπαθούν να αποκτήσουν τον παίκτη πληρώνοντας μόνο το συμβόλαιό του.

Ο Αουρέλιο έχει παίξει σε 13 παιχνίδια στη φετινή αγωνιστική σεζόν, εκ των οποίων μόνο οι τρεις εμφανίσεις ήταν στην αρχική 11άδα. Έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Από τον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται σε μία θέση που έχει λύσεις η ομάδα.

Αναβολή στις εξελίξεις

Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ την Τετάρτη. Αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη, όταν και θα έχει συνεργασία με άλλους παράγοντες της διοίκησης για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, προπονητής, ανανεώσεις και μεταγραφές είναι στην ατζέντα του προέδρου της ΠΑΕ, κατά σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x