Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Ντουντού!

Επιτέλους και κάποια επιστροφή! Ο Ντουντού γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, και έτσι αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο «Καραϊσκάκη». Καλά μαντάτα για τον Μέλμπεργκ.

Επιτέλους και κάποια επιστροφή! Ο Ντουντού γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, και έτσι αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο «Καραϊσκάκη».

Ο Βραζιλιάνος, χθες, είχε συμμετάσχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας. Εκτιμάται ότι ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει και χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να είναι στη διάθεσή του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για τους αγώνες των πλέι-οφ.

Καλά μαντάτα και για Μέλμπεργκ

Μέρος του ομαδικού προγράμματος ακολούθησε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του.

Οι άλλοι τραυματίες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ζαϊρί ο οποίος είχε πάρει άδεια λόγω προσωπικού του προβλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x