Stoiximan Super League

Ρώτησε για Γκόχουρι!

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Στιβ Γκόχουρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχουν οι Πειραιώτες στο αποψινό (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / NET) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πώς θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι περιμένουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Στιβ Γκόχουρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Όπως αναφέρει το «skysports», στο Νησί είναι έντονη η φημολογία που θέλει τους Πειραιώτες να έχουν καταθέσει διερευνητική πρόταση για τον Ιβοριανό στόπερ. Ο 29χρονος αμυντικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη Γουίγκαν και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη οι «Latics» και ο διεθνής άσος βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, όμως η υπόθεση έχει «κολλήσει».

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Ρουί Πέδρο Άλβες, δύο ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν κινηθεί για την απόκτηση του πελάτη του. «Αυτή την περίοδο ο Στιβ συζητά με τη Γουίγκαν. Ήμασταν κοντά σε συμφωνία την Παρασκευή, όμως μία ομάδα από τις τέσσερις μεγαλύτερες της Αγγλίας θέλησε να μάθει για εκείνον. Πρόθεσή της είναι να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Επίσης, υπάρχει ενδιαφέρον από μία ακόμη ομάδα της Premier League. Τη Δευτέρα θα έχουμε ακόμη μία συνάντηση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο ατζέντης του Ιβοριανού κεντρικού αμυντικού, που φέρεται να παρακολουθεί η Άρσεναλ.

Μέχρι τον Ιανουάριο ο Γκόχουρι άνηκε στο δυναμικό της Γκάντμπαχ, στην οποία δεν είχε καμία συμμετοχή τη φετινή σεζόν και στη Γουίγκαν μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές (τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Αγγλίας). Είναι δέκα φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και έχει πετύχει τρία γκολ.

Μονόδρομος η νίκη!

Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχει ο Ολυμπιακός στο αποψινό (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / NET) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μετά την ήττα από τον Άρη, οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην «Ένωση», αφού βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αν ηττηθούν ξανά τότε θα μειωθούν οι πιθανότητές τους για την έξοδο στο Champions League.

Εξάλλου, η συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα αποτελέσει «κριτήριο» για το θέμα του προπονητή και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι. Η διοίκηση εκτιμά ότι οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα κάνουν το καθήκον τους και θα σώσουν στο τέλος την παρτίδα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» προβληματίστηκε αρκετά από την εικόνα της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα που αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη.

Το πλάνο του Μπάντοβιτς

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 απέναντι στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ντουντού, ο Μαρέσκα και ο Όσκαρ. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λεονάρντο, δεξί ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντάρμπισαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντάτολο, Πάντος, Ντομί, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν οι Τοροσίδης, Στολτίδης, Ντιόγο, Ζαϊρί (πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν σε κανένα ματς των πλέι οφ) και ο Γκαλέτι (ο οποίος στο τέλος του μήνα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, στις οποίες θα διαπιστωθεί αν θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο).

Περιμένουν «βοήθεια»

Τη συμπαράσταση του κόσμου στους κρίσιμους αγώνες των πλέι οφ περιμένουν στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση και ειδικά οι παίκτες θέλουν να έχουν τους οπαδούς στο πλευρό τους, αν και τους στεναχώρησαν τη φετινή σεζόν με την εικόνα που παρουσίασαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες καταβάλουν προσπάθεια για να μην εμφανιστούν ξανά τα προβλήματα που υπήρξαν στο ματς με τον Αρη, με τα επεισόδια εκτός γηπέδου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x