Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Οι ποινές Καφέ και Μάκου

Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε τους αγώνες στους οποίους θα εκτίσουν δύο αγωνιστικές τιμωρίας οι Παντελής Καφές και Γρηγόρης Μάκος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα λείψει από τα εκτός έδρας ματς με Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την τέταρτη και την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ ο νεαρός μέσος θα απουσιάσει από το ματς της Πέμπτης με τους «κίτρινους» στο ΟΑΚΑ και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό

Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε τους αγώνες στους οποίους θα εκτίσουν δύο αγωνιστικές τιμωρίας οι Παντελής Καφές και Γρηγόρης Μάκος, ως αποτέλεσμα των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσαν. Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα λείψει από τα εκτός έδρας ματς με Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την τέταρτη και την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ ο νεαρός μέσος θα απουσιάσει από το ματς της Πέμπτης με τους «κίτρινους» στο ΟΑΚΑ και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σκάουτερ της Μπόλτον στο ΟΑΚΑ

Εκπρόσωποι της αγγλικής Μπόλτον, θα παρευρεθούν την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης, για την 3η αγωνιστική των play off της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x