Stoiximan Super League

Συνάντηση κορυφής

Τον προγραμματισμό της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο έθεσαν επί τάπητος οι Σταύρος Αδαμίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης και Άρναρ Γκρέταρσον σε συνάντηση διάρκειας μιάμιση ώρας που έγινε το πρωί της Τρίτης. Ποια ονόματα συζητήθηκαν. Προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ. Πρώτος υποψήφιος ο Λάζλο Μπόλονι, αν αποχωρήσει ο Σερβοέλληνας τεχνικός από τον πάγκο. Την περίπτωση Ομπαμεγιάνγκ εξετάζει η «Ένωση». Αισιοδοξία για παραμονή του Νέμεθ.

Τον προγραμματισμό της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο έθεσαν επί τάπητος οι Σταύρος Αδαμίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης και Άρναρ Γκρέταρσον σε συνάντηση διάρκειας μιάμιση ώρας που έγινε το πρωί της Τρίτης. Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν για τα μεταγραφικά χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έθεσε υπόψη του προπονητή τους παίκτες που ενδεχομένως μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί από τη Λίβερπουλ, ενώ ο Άρναρ Γκρέταρσον αναφέρθηκε σε περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει από το εξωτερικό. Παράλληλα λέγεται πως υπήρξε κουβέντα για Λυμπερόπουλο και Ζεοβάνι, αλλά και για τον Βαγγέλη Μόρα, που θα απασχολήσει την ΑΕΚ μόνο αν πουληθεί ο Μαϊστόροβιτς.

Παράλληλα μίλησαν και για την εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής στα πλέι οφ χωρίς να κρύβουν τον προβληματισμό του. Η συμμετοχή του Σερβοέλληνα προπονητή σε συζητήσεις για την ΑΕΚ της νέας περιόδου δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν.

Νο 1 υποψήφιος ο Μπόλονι

Η διαφαινόμενη αποτυχία της ΑΕΚ να πάρει την πρώτη θέση των πλέι οφ αυξάνει τις πιθανότητες αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική της ηγεσία, αν και οι αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος της περιόδου. Ως νούμερο 1 υποψήφιος αντικαταστάτης του Σερβοέλληνα τεχνικού προβάρει ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και καιρό στην «Ένωση». Ο 57χρονος Ρουμάνος προπονητής έχει επιδείξει αξιόλογο έργο στις ομάδες που έχει δουλέψει, με τελευταία τη Σταντάρ Λιέγης από την οποία παραιτήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου. Πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στην ΑΕΚ, ενώ μιλώντας στη «SportDay» της Τρίτης ανέφερε αινιγματικά: «Ρωτήστε τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ αν υπάρχει θέμα με μένα και την ομάδα».

Ο Μπόλονι έχει δουλέψει στην εθνική Ρουμανίας (2000-01), στο γαλλικό πρωτάθλημα με Νανσί (1994-2000), Ρεν (2003-2006) και Μονακό (2006), στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2001-2003), την Αλ Τζαζίρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σταντάρ Λιέγης (2008-2010), κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Βελγίου κι ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Στο στόχαστρο ο Ομπαμεγιάνγκ

Την περίπτωση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εξετάζει η ΑΕΚ. Ο 21χρονος επιθετικός, που είναι διεθνής με τη Γκαμπόν αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο, αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μίλαν στη Λιλ και η «Ένωση» φέρεται να επιθυμεί να τον αποκτήσει με την ίδια μορφή από τους «ροσονέρι». Φέτος στη Ligue 1 είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ, καθώς και 9 εμφανίσεις στο Europa League.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον για τον Ζεοβάνι παραμένει, ιδιαίτερα μετά τον υποβιβασμό της Χαλ, ωστόσο για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό έχει προκύψει ανταγωνισμός από δύο γερμανικές ομάδες, καθώς επίσης από το Ντουμπάι και το Κατάρ.

Εξάλλου, το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε από το εξωτερικό (φήμες κάνουν λόγο για ταξίδι στο Βέλγιο) όπου είχε μεταβεί ο Άρναρ Γκρέταρσον, προφανώς για μεταγραφικούς σκοπούς.

Αισιοδοξία για Νέμεθ

Μετά το «ναι» της Λίβερπουλ για την επέκταση δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ, απομένει η συγκατάθεση του Ούγγρου φορ για να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ο 21χρονος άσος εμφανίζεται θετικός και αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας να γίνει η συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x