Stoiximan Super League

Αντωνίου: «Ενδιαφερόμαστε για τον Σαρ»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μοχάμεντ Σαρ της Σαντάρ Λιέγης επιβεβαίωσε ο Κώστας Αντωνίου με δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα του Βελγίου.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μοχάμεντ Σαρ της Σαντάρ Λιέγης επιβεβαίωσε ο Κώστας Αντωνίου με δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα του Βελγίου, www.7sur7.be.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού παραδέχθηκε ότι ο κεντρικός αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης απασχολεί το τριφύλλι, πως οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων έχουν σταματήσει αλλά δεν έχει… σταματήσει και το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας.

«Είναι γεγονός ότι θεωρούμε τον Σαρ έναν καλό ποδοσφαιριστή. Έχει προοπτικές για να ενισχύσει την άμυνά μας. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του εδώ και δυο εβδομάδες. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει. Ωστόσο δεν έχουμε εγκαταλείψει την υπόθεση του», τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Εκτός του Κώστα Αντωνίου και ο ίδιος ο Σαρ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.7sur7.be με τις οποίες δήλωσε κολακευμένος από τον ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδος.

«Ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει την προοπτική να παίξω την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια καλή επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου», τόνισε.

Ο Σαρ έχει συμβόλαιο με τον βελγικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, αλλά από τη διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί για οικονομικούς λόγους, έναντι ενός ποσού της τάξεως των δύο εκατομμύριων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x