Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τελείωσαν τα πρώτα «βάσανα»…

Τα πρώτα «βάσανα» τελείωσαν για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο τα ζόρια θα αρχίσουν πολύ σύντομα. Πέρασαν σήμερα το πρωί από του Ρέντη προκειμένου να τους δοθούν ειδικά προγράμματα για το διάστημα των σύντομων διακοπών τους, καθώς στις 15 Ιουλίου αρχίζουν οι υποχρεώσεις στα προκριματικά του Europa League. Έτσι λοιπόν η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν ορίστηκε την Δευτέρα 14 Ιουνίου (09:00).

Τα πρώτα «βάσανα» τελείωσαν για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο τα ζόρια θα αρχίσουν πολύ σύντομα.

Πέρασαν σήμερα το πρωί από του Ρέντη προκειμένου να τους δοθούν ειδικά προγράμματα για το διάστημα των σύντομων διακοπών τους, καθώς στις 15 Ιουλίου αρχίζουν οι υποχρεώσεις στα προκριματικά του Europa League. Έτσι λοιπόν η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν ορίστηκε την Δευτέρα 14 Ιουνίου (09:00).

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ των διοικούντων την ΠΑΕ, όπου ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να πάρει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου, όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, για να ξέρουν πως θα κινηθούν στην περίοδο των διακοπών τους,.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα παραμείνουν όλοι τους, μιας και λήγουν αρκετά συμβόλαια, ενώ η διαφαινόμενη έλευση νέου προπονητή ενδέχεται να φέρει στην έξοδο και παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x