Stoiximan Super League

«Δεν έχω υπογράψει στην Ανκαραγκουτσού»

Στη διάψευση των που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Ανκαραγκουτσού προχώρησε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Η πρόταση της Ανκαραγκουτσού είναι πολύ καλή, αλλά δεν έχω υπογράψει. Περίμενα τον Ολυμπιακό μέχρι την τελευταία μέρα που έφυγα, αλλά κανείς δεν μου είπε τίποτα. Ούτε τώρα με έχουν πάρει τηλέφωνο», τόνισε ο 34χρονος παίκτης.

Στη διάψευση των πολωνικών και τουρκικών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Ανκαραγκουτσού προχώρησε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

Ο 34χρονος αμυντικός αποκάλυψε ότι η πρόταση της τουρκικής ομάδας είναι καλή και τόνισε ότι από την ημέρα που έφυγε από την Ελλάδα δεν τον έχει πάρει κανείς από τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε λίγες μέρες.

«Η πρόταση της Ανκαραγκουτσού είναι πολύ καλή, αλλά δεν έχω υπογράψει. Περίμενα τον Ολυμπιακό μέχρι την τελευταία μέρα που έφυγα, αλλά κανείς δεν μου είπε τίποτα. Ούτε τώρα με έχουν πάρει τηλέφωνο», δήλωσε Πολωνός και πρόσθεσε:

«Θα σκεφτώ την οικογένειά μου. Και τον Ιανουάριο με ήθελε η Ανκαραγκουτσού, αλλά δεν αποδέχθηκα την πρόταση για να μην αφήσω την ομάδα στα δύσκολα. Η εξέλιξη ήταν να μείνω δύο μήνες στον πάγκο».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x