Stoiximan Super League

Ανοικτό παράθυρο!

Κι όμως, παρά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες αλλά και στο χθεσινό Δ.Σ. υπάρχουν πιθανότητες για την παραμονή του Νικόλα Πατέρα ή την διαδοχή του από τον Παύλο ή τον Θανάση Γιαννακόπουλο στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Κι όμως, παρά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες αλλά και στο χθεσινό Δ.Σ. υπάρχουν πιθανότητες για την παραμονή του Νικόλα Πατέρα ή την διαδοχή του από τον Παύλο ή τον Θανάση Γιαννακόπουλο στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από χθες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ανοίξει έναν νέο κύκλο συζητήσεων με μετόχους, με σκοπό για να βρεθεί μια λύση κοινής αποδοχής για την προεδρία της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σκέφτεται σοβαρά να έχει νέες επαφές με τον Νικόλα Πατέρα έτσι ώστε να αλλάξει τελείως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και να αναλάβει και πάλι ο κ. Πατέρας τα «ηνία» της ΠΑΕ.

Κάποιοι εκτιμούν ότι, στην περίπτωση που ο κ. Πατέρας εμμείνει στην απόφασή του, τότε, η λύση του Παύλου Γιαννακόπουλου θα επανέλθει στο προσκήνιο, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ όμως να επηρεάζεται αρκετά από τις αντιδράσεις των οπαδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρέπει να αποκλείεται και η λύση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος εάν υπάρξει πρόταση από τον Νικόλα Πατέρα, τότε, ίσως αποβάλει τους ηθικούς φραγμούς που έχει.

Πατέρας: «Δεν θέλω διχασμό»

Τον κόσμο για την υποστήριξή του ευχαρίστησε ο Νικόλας Πατέρας με δηλώσεις του στο High Tv από την Ελβετία που βρίσκεται. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: «Έμαθα τι έγινε έξω από τα γραφεία και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, διότι δεν θέλω διχασμό».

Επικοινωνία με Νιόπλια

Με τον Νίκο Νιόπλια μίλησε χθες ο Αντώνης Αντωνιάδης και τον ενημέρωσε ότι σύντομα θα κληθεί να μιλήσει για τα σχέδια του για τη νέα σεζόν. Φαίνεται ότι η περίπτωση παραμονής του Νίκου Νιόπλια συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, παρά τα όσα έχουν συμβεί στα διοικητικά της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x