Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει πρόταση για Ντιόπ»

Μπορεί στην ΑΕΚ να θεωρούν σχεδόν βέβαιη την απόκτηση του Ντιόπ, αλλά τα μηνύματα από την Αγγλία δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντικά. «Δεν έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ» δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ Άντριου Ανδρονίκου. Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Δέλλας.

Μπορεί στην ΑΕΚ να θεωρούν σχεδόν βέβαιη την απόκτηση του Ντιόπ, αλλά τα μηνύματα από την Αγγλία δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντικά. «Δεν έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ» δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ Άντριου Ανδρονίκου. Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Δέλλας.

Από την επικοινωνία με τον κ. Ανδρονίκου δεν προέκυψαν ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ στοιχεία. «Η ΑΕΚ δεν είναι στις ομάδες που ενδιαφέρονται. Δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση» τόνισε και κατέληξε λέγοντας ότι η Πόρτσμουθ περιμένει τον παίκτη τη Δευτέρα στο Λονδίνο για να συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν γίνει για την απόκτηση, ανάμεσα στις οποίες δεν υπάρχει της ΑΕΚ.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει αφού στην «Ένωση» παραμένουν αισιόδοξοι ότι το θέμα θα κλείσει και τυπικά μέσα στο σαββατοκύριακο.

Επέστρεψε ο Δέλλας

Την υπογραφή του στο νέο μονοετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ έβαλε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της «Ένωσης» συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και μάλιστα ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής θα πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που ο '' Κολοσσός'' φοράει τη φανέλα με το "Δικέφαλο".

''Παλεύει'' για Μάρκος Αλόνσο

Κινητικότητα υπάρχει και για το θέμα του αριστερού μπακ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ξεχωρίσει τρεις - τέσσερις περιπτώσεις παικτών, τα ονόματα των οποίων κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό. Δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες δανεισμού του Μάρκος Αλόνσο από τη Ρεάλ, αν και τα νέα που έρχονται από τη Μαδρίτη δεν είναι τα καλύτερα, μια και ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Το συζητάει για Μαϊστόροβιτς

Στο θέμα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς η διοίκηση έχει ενημερώσει τους ατζέντηδες του διεθνούς αμυντικού να βρουν ομάδα, αφού δεν μπορούν να αντέξουν τα 800.000 ευρώ που αμείβεται ετησίως ο Σουηδός. Το μήνυμα έχει λάβει και ο ίδιος ο Μαϊστόροβιτς που δείχνει ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης, αλλά ως άριστος επαγγελματίας δεν έχει κάνει κάποια δήλωση και περιμένει να μάθει και εκείνος ποιες ομάδες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

* Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι στην ΠΑΕ βλέποντας τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πωληθεί, 5.500 μέχρι στιγμής, αλλά δίχως να έχει γίνει κάποια μεταγραφή εντυπωσιασμού. Πάντως, πολύ δύσκολα θα επαναληφθούν τα δεδομένα της περσινής χρονιάς, κατά την οποία πουλήθηκαν 17.200 κάρτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x