Stoiximan Super League

Δέλλας: «Με έπεισε το όραμα»

Το όραμα της διοίκησης της ΑΕΚ και η αγάπη που τρέφει για την ομάδα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του στην Ένωση, όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. «Το έχω δηλώσει, το έχω δείξει όντας η μοναδική ομάδα που έχω παίξει στην Ελλάδα τόσα πολλά χρόνια και νομίζω ότι σε αυτή θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου», πρόσθεσε ο 34χρονος αμυντικός ο οποίος απηύθυνε μήνυμα ενότητας για να μπορέσουν να έρθουν οι επιτυχίες…

Το όραμα της διοίκησης της ΑΕΚ και η αγάπη που τρέφει για την ομάδα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του στην Ένωση, όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Το έχω δηλώσει, το έχω δείξει όντας η μοναδική ομάδα που έχω παίξει στην Ελλάδα τόσα πολλά χρόνια και νομίζω ότι σε αυτή θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου», πρόσθεσε ο 34χρονος αμυντικός ο οποίος απηύθυνε μήνυμα ενότητας για να μπορέσουν να έρθουν οι επιτυχίες…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στο www.aekfc.gr

Τραϊανέ ξεκινάς πλέον την τρίτη θητεία σου στην ΑΕΚ. Ποια είναι τα συναισθήματά σου και ποιες οι πρώτες σου σκέψεις;

Κάθε φορά είναι σίγουρα διαφορετική και κάθε αρχή είναι δύσκολη, άσχετα αν έχω περάσει και γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Πάντα ξεκινάς από το μηδέν. Έτσι ξεκινάω και τώρα, θέλοντας να βοηθήσω στο καινούργιο έργο που αρχίζει αυτή τη χρονιά για την ΑΕΚ. Μαζί με όλα τα παιδιά, με τον προπονητή, με τη διοίκηση, θα πρέπει να φτιάξουμε ένα σύνολο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που θα έχουμε τη χρονιά που έρχεται. Από εκεί και πέρα, βασικά στοιχεία ώστε να έχουμε επιτυχία, είναι να είμαστε πάνω από όλα υγιείς και να έχουμε τύχη, γιατί στο ποδόσφαιρο η τύχη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να έρθεις ξανά στην ΑΕΚ;

Σίγουρα το όραμα που έχει η διοίκηση της ομάδας και σίγουρα η αγάπη που τρέφω για αυτή την ομάδα. Το έχω δηλώσει, το έχω δείξει όντας η μοναδική ομάδα που έχω παίξει στην Ελλάδα τόσα πολλά χρόνια και νομίζω ότι σε αυτή θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα όλων μας να καταφέρουμε να έχει η ομάδα επιτυχία. Δεν το λέω για να το πω, έτσι πρέπει να είναι. Όταν θα έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους, θα έρθει και η επιτυχία.

Πέρσι έγινε πολύς λόγος για το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αρκετοί έμπειροι παίκτες, να βοηθήσουν την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Πλέον αυτό θα αλλάξει με σένα, με τον Λυμπερόπουλο, με τον Καφέ και με τα υπόλοιπα παιδιά;

Αυτό δεν τον ξέρει κανείς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, είναι να δώσουμε το 100% στην ομάδα και από εκεί θα βγάλουμε το 100% του καθενός. Αν το κάνουμε όλοι αυτό, από οποιοδήποτε πόστο και αν βρισκόμαστε, είτε τεχνικό τιμ, είτε διοίκηση, είτε ποδοσφαιριστές, μόνο τότε θα έχουμε επιτυχία. Σε ότι αφορά το άλλο θέμα, επειδή έχει γίνει αρκετός λόγος για τα αποδυτήρια, νομίζω ότι ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος, το άκουσα και στις δηλώσεις του, ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τους αστυνομικούς και τους μπαμπούλες στα αποδυτήρια.

Εμείς ως ποδοσφαιριστές, επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας μου και εμένα και του Νίκου, όπως και του Παντελή, αν πρέπει να πούμε μια κουβέντα θα την πούμε. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από εκείνους που ακούνε, αν δέχονται κάποια πράγματα ή όχι. Όπως είπα και πριν, το σημαντικότερο είναι σε αυτή η αλυσίδα που λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, ο κρίκος κάθε αλυσίδας να είναι πολύ δυνατά ενωμένος με τον άλλον, ώστε να μπορέσει να πάει καλά η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x