Stoiximan Super League

Μάχη σε τέσσερα «μέτωπα»

Πολλαπλά μεταγραφικά «χτυπήματα» επεξεργάζεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Ζαβάντ Νεκουνάμ, Μάουρο Καμορανέζι και Νενέ. Διαβάστε από το www.sport-fm.gr όλες τις τελευταίες εξελίξεις στις υποθέσεις αυτές. Παρελθόν ο Λεντέσμα, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε.

Πολλαπλά μεταγραφικά «χτυπήματα» επεξεργάζεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Ζαβάντ Νεκουνάμ, Μάουρο Καμορανέζι και Νενέ.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα. Προέκυψε κάποια διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις του Αργεντινού (με ισπανικό διαβατήριο) επιτελικού μέσου και την προσφορά του Ολυμπιακού, αλλά όχι απαγορευτική για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο εκπρόσωπος του 34χρονου μέσου αναχώρησε από την Ελλάδα και θα απαντήσει τηλεφωνικά στην πρόταση, πιθανότατα την Πέμπτη.

Στην περίπτωση του Ζαβάντ Νεκουνάμ, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Οσασούνα για την απόκτηση του Ιρανού μεσοαμυντικού. Ο μάνατζέρ του δεν ήρθε-όπως αναμενόταν-αλλά συνεχίζονται τηλεφωνικά οι επαφές με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, που είναι κοντά στο λιμάνι.

Σε ό,τι αφορά στον Μάουρο Καμορανέζι, οι επαφές με τη Γιουβέντους βρίσκονται σε καλό δρόμο. Οι δύο ομάδες συζητούν για να βρουν μία φόρμουλα, που θα τους δίνει τη δυνατότητα να μοιράζονται το συμβόλαιο του 33χρονου Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο) δεξιού εξτρέμ, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Τέλος, η περίπτωση του Νενέ είναι η πιο δύσκολη από όλες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκή ανταλλαγή φαξ με τη Μονακό για τον 29χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μεσοεπιθετικό. Οι απαιτήσεις των Μονεγάσκων αγγίζουν τα 5-6 εκατ. ευρώ και η αρχική πρόταση των Πειραιωτών ήταν 3,5 εκατ.

Παρελθόν ο Λεντέσμα

Το συμβόλαιο του Κριστιάν Λεντέσμα λύθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του, πιθανότατα στην πατρίδα του. Η Ιντεπεντιέντε φέρεται να έκανε πίσω για την απόκτησή του, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που συζητούν μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x