Stoiximan Super League

Η επιλογή και οι αντιδράσεις (video)

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής λύθηκε το μυστήριο αναφορικά με τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Αυτός θα είναι ο άλλοτε πολιτικός αρχηγός του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος. «Να διασφαλιστεί η ενότητα», δήλωσε κατά την έξοδό του από τα γραφεία του συλλόγου. «Του εύχομαι καλή επιτυχία. Θα έχει δύσκολο έργο», τόνισε από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων», Γιάννης Βαρδινογιάννης. Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη στο www.sport-fm.gr για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής λύθηκε το μυστήριο αναφορικά με τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Αυτός θα είναι ο άλλοτε πολιτικός αρχηγός του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

«Να διασφαλιστεί η ενότητα», δήλωσε κατά την έξοδό του από τα γραφεία του συλλόγου.

«Του εύχομαι καλή επιτυχία. Θα έχει δύσκολο έργο», τόνισε από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων», Γιάννης Βαρδινογιάννης, που επιστρέφει στο διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη στο www.sport-fm.gr για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Η επιλογή και οι αντιδράσεις

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ομάδας μετά από πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Διαβάστε στο www.sport-fm.gr τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη στην Παιανία ο Κωνσταντόπουλος

Κατανοητή η επιλογή, δυσεξήγητη η αποδοχή της!

Βαρδινογιάννης: «Έχει δύσκολο έργο»

«Να διασφαλιστεί η ενότητα»

Το προφίλ του Νίκου Κωνσταντόπουλου

Πρόεδρος ο Κωνσταντόπουλος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x