Stoiximan Super League

Ε-ε-έφτασε!

Έφτασε ο Άλμπερτ Ριέρα! Ο Ισπανός άσος αφίχθη στην Αθήνα λίγο μετά τις 19:00 με απευθείας πτήση από την Ελβετία με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο 28χρονος εξτρέμ βγήκε από την πύλη «7» και περίπου 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος τον αποθέωσαν. Το www.sport-fm.gr ήταν εκεί και σας μετέφερε τις εξελίξεις.

Έφτασε ο Άλμπερτ Ριέρα! Ο Ισπανός άσος αφίχθη στην Αθήνα λίγο μετά τις 19:00 με απευθείας πτήση από την Ελβετία με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο 28χρονος εξτρέμ βγήκε από την πύλη «7» και περίπου 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος τον αποθέωσαν.

* Ο Ριέρα θα υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει. Ενώ σήμερα θα παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με την Μπέσα, στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του Europa League.

19:28 Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν περικυκλώσει το αυτοκίνητο που μεταφέρει τον Ισπανό άσο. Επόμενος σταθμός το Καραϊσκάκη, όπου λογικά θα υπάρξει νέα αποθεωτική υποδοχή, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι με την Μπέσα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

19:22 Έφτασε ο Ισπανός παικταράς. Περίπου 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού τον αποθεώνουν!

18:59 Δεν έχει μείνει και πολλή ώρα για την άφιξη του Ριέρα. Περίπου 1500 φίλοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να τον υποδεχθούν.

18:40 Πανηγυρικό το κλίμα στο Ελ. Βενιζέλος. 1000 φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν τον Ισπανό άσο.

18:23 Αποθεωτικά συνθήματα για τον Ριέρα και τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη από τους 600 φίλους και πλέον των Πειραιωτών. «Δώσε στο Βαγγέλη κι άλλο ούζο να φέρει τον Γκατούζο», φώναξαν μεταξύ σοβαρού και αστείου.

17:51 Άρχισαν τα πρώτα συνθήματα, ενώ αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των φίλων του Ολυμπιακού. Στην πύλη «7» του Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται και μία διμοιρία της Αστυνομίας.

17:30 Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχθούν τον Ισπανό άσο. Περίπου 500 τη δεδομένη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x