Stoiximan Super League

«Θα είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς»

Τις δυσκολίες της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, επί ισραηλινού εδάφους, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, επισήμανε ο Γιώργος Αμανατίδης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς, γιατί η Μακάμπι είναι δυνατή στην έδρα της», σχολίασε ο παλαίμαχος αμυντικός των Πειραιωτών. «Δεν περίμενα κάτι παραπάνω αυτή την περίοδο. Τώρα μοντάρεται η ομάδα», είπε για τη χθεσινή εμφάνιση και τη νίκη με το εύθραστο 2-1.

Τις δυσκολίες της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, επί ισραηλινού εδάφους, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, επισήμανε ο Γιώργος Αμανατίδης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς, γιατί η Μακάμπι είναι δυνατή στην έδρα της», σχολίασε ο παλαίμαχος αμυντικός των Πειραιωτών. «Δεν περίμενα κάτι παραπάνω αυτή την περίοδο. Τώρα μοντάρεται η ομάδα», είπε για τη χθεσινή εμφάνιση και τη νίκη με το εύθραστο 2-1, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, στις θέσεις που χρειάζεται, ώστε να εμφανιστεί καλύτερη τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Αμανατίδης, στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας:

Για τη χθεσινή εμφάνιση: «Δεν περίμενα κάτι παραπάνω αυτή τη χρονική περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά κακοί. Οι αλλαγές όμως στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησαν να κάνουμε την ανατροπή. Είπαμε όμως είναι νωρίς ακόμα, τώρα μοντάρεται η ομάδα, δεν είναι ακόμα έτοιμη».

Για τον επαναληπτικό: «Θα είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς. Στην έδρα της η Μακάμπι είναι ακόμα πιο δυνατή. Έστω όμως και με το 2-1, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Με το υπάρχον ρόστερ, αν φυσικά παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, θα περάσει».

Για τη συμβολή του Ζαϊρί: «Σημαντική η εμφάνιση του Ζαϊρί, έδωσε ώθηση στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού».

Για τη διαιτησία στη χθεσινή αναμέτρηση: «Δεν μου άρεσε. Αν είχε κόσμο χθες το Καραϊσκάκη δεν θα υπήρχαν τέτοια σφυρίγματα. Επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι ο διαιτητής. Μάλιστα, ο Μπάνινγκ έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο»!

Για τις ελλείψεις του Ολυμπιακού: «Ξέρει η διοίκηση ότι υπάρχει πρόβλημα στις δύο αυτές θέσεις (σ.σ.: επιθετικός και κεντρικός χαφ) και θα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ενίσχυση. Μην περιμένουμε όμως από την μία μέρα στην άλλη θα αλλάξει η ομάδα και θα παίζει σούπερ μπάλα. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία. Υπάρχει προγραμματισμός. Είναι σωστή η τακτική της διοίκησης και πιστεύω ότι θα κάνει το καλύτερο για να παρουσιαστεί όπως πρέπει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x