Stoiximan Super League

Σταθόπουλος: «Ντροπή τους»

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο προπονητής της Καλλιθέας, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ (2-1), δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και έστειλε το μήνυμά του σε όλους αυτούς που στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο προπονητής της Καλλιθέας, μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ (2-1), δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και έστειλε το μήνυμά του σε όλους αυτούς που επιτέθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Είναι δυνατόν; Είναι ντροπή για όλους μας όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Έχω την οικογένεια μου στο γήπεδο και φοβάμαι. Αυτές οι εικόνες καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα γενικότερα. Είναι δυνατόν να χτυπήσουν τον κ. Μπάγεβιτς; Γιατί, τι τους έκανε;», τόνισε αρχικά με τρεμάμενη φωνή ο τεχνικός της Καλλιθέας, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής της Ένωσης από μερίδα οπαδών της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

«Για ποιο λόγο να τον χτυπήσουν; Πώς βρέθηκαν 1000 άτομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Δεν έχει καμία σχέση η ΑΕΚ με την Καλλιθέα. Ένα παιχνίδι ήταν. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σωστό σε αυτή τη χώρα. Υποτίθεται ότι θέλουμε να έρθουν τα μικρά παιδιά στο γήπεδο. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Φανταστείτε να μην ήταν φιλικός αγώνας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x