Stoiximan Super League

«Τέλος» ο Μαϊστόροβιτς

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί πλέον από την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο μάνατζερ του 33χρονου Σουηδού αμυντικού πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και μέσα σε λίγη ώρα βρέθηκε η χρυσή τομή και λύθηκε το συμβόλαιο του με την «Ένωση». Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μαϊστόροβιτς θα είναι η Σέλτικ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί πλέον από την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο μάνατζερ του 33χρονου Σουηδού αμυντικού πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και μέσα σε λίγη ώρα βρέθηκε η χρυσή τομή και λύθηκε το συμβόλαιο του με την «Ένωση». Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μαϊστόροβιτς θα είναι η Σέλτικ, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο ίδιος ο Μαϊστόροβιτς -με δηλώσεις του στο site του συλλόγου- αποχαιρέτησε την "Ένωση":

«Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα, καθώς και τον κόσμο του συλλόγου για τη στήριξή του.

Καταλαβαίνω ότι η ΑΕΚ, όπως και ολόκληρη η χώρα, βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Για μένα, η μετακίνησή μου στη Σέλτικ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό ευρωπαϊκό κλαμπ. Αύριο, θα μεταβώ στη Γλασκώβη προκειμένου να περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψω το συμβόλαιό μου»
.


Πρόταση σε Μπλάνκο

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την παραμονή του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα στείλει στον μάνατζέρ του την νέα πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού με στόχο να τον κρατήσει στην Ένωση.

Πρόκειται για την δεύτερη πρόταση που θα κάνει ο πρόεδρος της ομάδας στον Μπλάνκο, καθώς η πρώτη που είχε γίνει, δεν ήταν ικανοποιητική για τον παίκτη.

Αυτό που δεν ικανοποιούσε τον «Ζορό» ήταν η μείωση των αποδοχών στον βασικό μισθό του, άγγιζαν τα 350.000 ευρώ. Η πλευρά του παίκτη έχει δηλώσει ότι γνωρίζει πως λόγο της οικονομικής κρίσης δεν πρόκειται να υπάρχει η πρόταση που είχε υποσχεθεί ο Νίκος Θανόπουλος (700.000 €). Όμως από το σημερινό e-mail περιμένει να δει ένα ποσό που θα ικανοποιεί τον Μπλάνκο και όχι ένα που θα τον κάνει να αισθάνεται… κορόιδο.

Απαντά ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ απουσίαζε για να αγωνιστεί στο φιλικό της εθνικής ομάδας της Αλγερίας όταν είχε γίνει η δεύτερη συνάντηση του
Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζέρ του. Πλέον ο Αλγερινός έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει.

Η αισιοδοξία για το «ΝΑΙ» είναι μεγάλη μετά και από τις δηλώσεις που έκανε ο παίκτης με τις οποίες εξέφραζε τη θέλησή του να παραμείνει στην Ένωση.

Προσφυγή ετοιμάζει ο Αραούχο

Η ΑΕΚ θα καταθέσει σήμερα προσφυγή στη ΦΙΦΑ κατά του Αραούχο, με την οποία θα διεκδικήσει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ εάν καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του παίκτη με υπαιτιότητα δική του. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ο παίκτης και ο μάνατζέρ του ετοιμάζουν να καταθέσουν προσφυγή στη ΦΙΦΑ με την οποία θα θέτουν ζήτημα «μείωσης προσωπικότητας».

Στόχος 12.000

Το «φράγμα» των 10.000 εισιτήριων έσπασαν χθες τα εισιτήρια διαρκείας, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Πλέον στην Ένωση ευελπιστούν ότι ο αριθμός τους θα ξεπεράσει τα 12.000 εισιτήρια διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x