Stoiximan Super League

Θέλει Μοϊσές ο Βαλβέρδε

Ο Μοϊσές Ουρτάδο φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την «As», ο 46χρονος τεχνικός ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη την απόκτηση του 29χρονου άσου από την Εσπανιόλ. Θέλει Ντιόγο η Φλαμένγκο. Καμία ανησυχία για τον τραυματισμό του Ριέρα.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την «As», ο 46χρονος τεχνικός ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη την απόκτηση του 29χρονου άσου, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τη συνεργασία τους στην Εσπανιόλ.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής (διεθνής με τη μη αναγνωρισμένη διεθνώς εθνικής Καταλονίας) δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 12 εκατ. ευρώ. Ασφαλώς ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να διαθέσει τόσα χρήματα, αλλά δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Εσπανιόλ.

Ο Μοϊσές έχει περάσει όλη την καριέρα του στην Εσπανιόλ (με εξαίρεση τη σεζόν 2004/05 που έπαιξε δανεικός στην Εϊμπάρ) και πλέον είναι αρχηγός της ομάδας. Την περασμένη περίοδο είχε 31 συμμετοχές στην Primera Division και 1 στο Κύπελλο Ισπανίας.

Θέλει Ντιόγο η Φλαμένγκο

Για την απόκτηση του Ντιόγο ενδιαφέρεται η Φλαμένγκο, σύμφωνα με αρκετά βραζιλιάνικα δημοσιεύματα. Μετά την άρνηση του Ντέιβιντ να επιστρέψει στη Βραζιλία, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζίκο, αναζητεί επιθετικό και πρώτος του στόχος φαίνεται πως είναι ο Ντιόγο.

Κάποια μέσα στη Βραζιλία αναφέρουν πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση, ενώ άλλα ΜΜΕ από τη χώρα του καφέ υποστηρίζουν πως ο εκπρόσωπος του Ντιόγο, Κλαούντιο Γκουαντάνιο, εξουσιοδοτήθηκε από τη Φλαμένγκο για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ροζέριο Λουρένσο, απέφυγε να μιλήσει επί του θέματος, αλλά ο οικονομικός διευθυντής του συλλόγου, Μίσελ Λέβι, ήταν αινιγματικός. «Δεν γνωρίζω κάτι για πρόταση για τον Ντιόγο. Δεν μου είπε κάτι ο Ζίκο. Κάποιες διαπραγματεύσεις διέρρευσαν και οι μεταγραφές που επρόκειτο να γίνουν χάλασαν. Ο Ζίκο διαχειρίζεται την κατάσταση με μυστικότητα», τόνισε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμπιστεύεται τον Ντιόγο και θεωρεί πως υπό τις οδηγίες του μπορεί να εμφανίσει το πρόσωπο που είχε τη σεζόν 2008/09. Αν όμως έρθει μία καλή πρόταση, ο Ολυμπιακός δεν θα πει «όχι». Ούτως ή άλλως, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού, καθώς ο Ματ Ντάρμπισαϊρ θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στην Μπέρμιγχαμ. Πάντως βρετανικά ΜΜΕ αναφέρούν ότι και η Φούλαμ διεκδιθεί τον Άγγλο φορ, κατόπιν επιθυμίας του Μαρκ Χιουζ, ο οποίος ήταν προπονητής του και στην Μπλάκμπερν.

Καμία ανησυχία για Ριέρα

Ο τραυματισμός του Άλμπερτ Ριέρα στην ποδοκνημική από το φιλικό με τη Ρόμα δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο ακτινολογικός έλεγχος στον παίκτη ήταν «καθαρός». Ο Καταλανός μέσος αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης με τη Λα Κορούνια στο «Καραϊσκάκη», όπως και ο Χοσέ Χολέμπας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x