Stoiximan Super League

Σήκωσε το ''γάντι'' ο Βαρδινογιάννης!

Δεν άφησε πολύ ώρα ασχολίαστα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τα όσα είπε νωρίτερα ο . Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δήλωσή του καταδικάζει όσους σπέρνουν τη διχόνοια στο «τριφύλλι», κάνει λόγο για υποκρισία από ορισμένους που υπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς και τονίζει πως είναι χρέος όλων η προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας. Διαδικαστικού χαρακτήρα το Δ.Σ της ΠΑΕ.

Δεν άφησε πολύ ώρα ασχολίαστα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τα όσα είπε νωρίτερα ο Νικόλας Πατέρας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δήλωσή του καταδικάζει όσους σπέρνουν τη διχόνοια στο «τριφύλλι», κάνει λόγο για υποκρισία από ορισμένους που υπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς και τονίζει πως είναι χρέος όλων η προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας.

Στο μεταξύ, παρουσία του ''Τζίγκερ'' έγινε το Δ.Σ της ΠΑΕ, το οποίο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η ομάδα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

«Συζητήσαμε σήμερα στη συνεδρίαση του ΔΣ τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία της ομάδας αλλά και στην προγραμματισμένη ΑΜΚ.

Είναι γεγονός ότι αγωνιστικά η ομάδα φέτος ενισχύθηκε ουσιαστικά και οι απαιτήσεις και προσδοκίες όλων μας είναι πολύ υψηλές.
Είναι δύσκολο για την ομάδα ωστόσο, να μένει ανεπηρέαστη από μια ανοιχτή προσπάθεια υπονόμευσής της πριν ακόμα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι αυτή η προσπάθεια εκπορεύεται από πρόσωπα μέσα από τον Παναθηναϊκό. Οι ενορχηστρωτές της διχόνοιας αντιμετωπίζουν το ζήτημα της ενότητας με απροκάλυπτη υποκρισία. Έχουν επιλέξει συνειδητά τη δημιουργία ενός νέου κύκλου εσωστρέφειας βάζοντας τους ιδιοτελείς τους σκοπούς πάνω από το συλλογικό συμφέρον.

Είναι χρέος όλων μας να προασπίσουμε την ηρεμία, την ομαλή λειτουργία και τα συμφέροντα της ομάδας.
Σε ό, τι με αφορά, είναι υποχρέωση μου να εξασφαλίσω το ευρύτερο καλό του συλλόγου, μακριά από σκοπιμότητες, και αυτό θα πράξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x