Stoiximan Super League

Δεν είναι σίγουρη η ένσταση

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει αν η ΑΕΚ θα υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Βενέτη, στη χθεσινή ήττα () της «Ένωσης» από την Κέρκυρα στο Παμπελοννησιακό Στάδιο. Έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ δήλωσε ο Κριστιάν Νασούτι στη SportDay.

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει αν η ΑΕΚ θα υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Βενέτη, στη χθεσινή ήττα (2-1) της «Ένωσης» από την Κέρκυρα στο Παμπελοννησιακό Στάδιο. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν αντικανονική τη συμμετοχή του 30χρονου αμυντικού, ο οποίος είχε αποβληθεί στο τελευταίο φιλικό των «Φαιάκων» με τον Παναιτωλικό.

Όπως γράφει η «SportDay», δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι ο «Δικέφαλος» θα υποβάλει ένσταση, αφού θέλουν να διασταυρώσουν ότι η αποβολή του Βενέτη έχει αναφερθεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Χθες το βράδυ οι διοικούντες την ΑΕΚ ισχυρίζονταν πως έχουν στα χέρια τους ατράνταχτες αποδείξεις για την πιθανή παράβαση από την πλευρά της Κέρκυρας και εξετάζεται το αν θα υποβάλλουν ένσταση ή θα αφήσουν την υπόθεση χωρίς να την κυνηγήσουν.

Νασούτι: «Στόχος μας η κορυφή»

Έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ δήλωσε ο Κριστιάν Νασούτι στη SportDay. «Πέρυσι δεν τα πήγε καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα είναι έτσι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός στόπερ. «Οι μεγάλες ομάδες είναι πάντα μεγάλες και πάντα είναι μέσα στις διακρίσεις», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νασούτι στη SportDay

Μίλησες με κάποιον από τους νέους σου συμπαίκτες;

«Όχι ακόμα. Θα το κάνω μόλις φτάσω. Με τον Ισμαέλ Μπλάνκο έχουμε κάποιους κοινούς φίλους και έχω τις καλύτερες συστάσεις από αυτόν για τη νέα μου ομάδα. Υπάρχουν πολλοί Αργεντινοί στην ΑΕΚ κι αυτό είναι πολύ καλό για να προσαρμοστώ γρηγορότερα. Όλοι τους είναι καλά παιδιά και θα με βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι είσαι κοντά σε δικούς σου ανθρώπους».

Πώς έγινε η μεταγραφή σου στην ΑΕΚ;

«Ήμουν έτοιμος να φύγω για την Τουρκία, αλλά το Σάββατο, ενώ πήγαινα για το αεροδρόμιο, με πήραν τηλέφωνο να γυρίσω διότι άλλαξε η συμφωνία με τους Τούρκους. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα και αποφάσισα να μην πάω. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε ήδη στείλει φαξ με επίσημη πρόταση, όλα έγιναν πολύ εύκολα και έκλεισε άμεσα η μεταγραφή μου. Η Ρίβερ Πλέιτ συμφώνησε και μπορώ να ταξιδέψω. Θα πάω στην Ελλάδα, θα περάσω ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψω το συμβόλαιό μου».

Η ΑΕΚ εδώ και 16 χρόνια δεν παίρνει πρωτάθλημα. Δεν σε έκανε αυτό να αμφιβάλεις για την επιλογή σου;

«Όχι, καθόλου. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και πάντα παλεύει για σημαντικά πράγματα. Μακάρι φέτος να δώσουμε στους οπαδούς μας τη χαρά της κατάκτησης του τίτλου. Είναι ανταγωνιστική ομάδα που προσπαθεί να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Πέρυσι δεν τα πήγε καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα είναι έτσι. Οι μεγάλες ομάδες είναι πάντα μεγάλες και πάντα είναι μέσα στις διακρίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x