Stoiximan Super League

Δεν καταθέτει ένσταση η ΑΕΚ

Δεν θα καταθέσει τελικά ένσταση η ΑΕΚ για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Βενέτη της Κέρκυρας στο χθεσινό παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Η διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα και επισήμως αυτή την απόφασή της, την οποία περίμενε και ο Μπάμπης Τεννές όπως είχε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεν θα καταθέσει τελικά ένσταση η ΑΕΚ για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Βενέτη της Κέρκυρας στο χθεσινό παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Η διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα και επισήμως αυτή την απόφασή της, την οποία περίμενε και ο Μπάμπης Τεννές όπως είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βενέτης είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στο φιλικό με τον Παναιτωλικό και αν η συγκεκριμένη απόφαση είχε γραφτεί από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα ο αρχηγός της Κέρκυρας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη χθεσινή αναμέτρηση.

Η «Ένωση» είχε αρνηθεί να καταθέσει ένσταση και τον Ιανουάριο του 2008, όταν είχε δικαίωμα να διεκδικήσει «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (ήττα 2-1) λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Σωκράτη Φυτανίδη αλλά τελικά δεν το έπραξε.

Eπιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x