Stoiximan Super League

Νασούτι: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Πανέτοιμος να τεθεί -από σήμερα κιόλας- στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ο Κρίστιαν Νασούτι ο οποίος από τη Δευτέρα βρίσκεται στην Ελλάδα. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκα καθόλου», τόνισε ο Αργεντινός.

Πανέτοιμος να τεθεί -από σήμερα κιόλας- στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ο Κρίστιαν Νασούτι ο οποίος από τη Δευτέρα βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκα καθόλου», τόνισε ο Αργεντινός.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την ευκαιρία που μου δίνει η ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να παίξω», τόνισε ο Νασούτι, ο οποίος φάνηκε αρκετά επηρεασμένος από το γεγονός ότι η υπόθεση δανεισμού σε άλλη ομάδα ναυάγησε, παρά την αρχική συμφωνία που υπήρχε.

«Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες και υπάρχει θέληση για τον τίτλο. Έχουμε μεγάλους παίκτες και θα ανακάμψουμε. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψουμε στους τίτλους», πρόσθεσε και δήλωσε έτοιμος να τεθεί αμέσως στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Είμαι έτοιμος να παίξω. Συμμετέχω στις προπονήσεις και είμαι σε καλή κατάσταση», τόνισε, πριν ξεκαθαρίσει ότι «από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Ο Νασούτι πέρασε, έπειτα, (με απόλυτη επιτυχία) τις ιατρικές εξετάσεις και η απόκτησή του από την ΑΕΚ θα ανακοινωθεί και επίσημα πλέον την Τρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x