Stoiximan Super League

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο «Πάτσα»

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, το μεσημέρι μετέβη στα γραφεία της «Ένωσης» όπου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και στην συνέχεια ανακοινώθηκε. «Έτοιμος να βοηθήσω άμεσα»,

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, το μεσημέρι μετέβη στα γραφεία της «Ένωσης» όπου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και στην συνέχεια ανακοινώθηκε. «Έτοιμος να βοηθήσω άμεσα», τόνισε ο Πατσατζόγλου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Ο 31χρονος (19/03/79) διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 31 ετών δεξιός μπακ αποτελεί εισήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκαν την περίοδο 2004-05 στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, που πριν από λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερος από την κυπριακή Ομόνοια, συμφώνησε τη Δευτέρα με την ΑΕΚ και σήμερα πέρασε από τα γραφεία του «Δικέφαλου» υπογράφοντας για έναν χρόνο.

* Στον Εθνικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Παυλής. Ο νεαρός στράικερ της "Ένωσης" θα αγωνιστεί στην ομάδα της Καισαριανής με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x