Stoiximan Super League

Δεν πωλείται ο Σκόκο!

Τέλος στο σίριαλ του Νάτσο Σκόκο βάζει η ΑΕΚ! Ακόμα και μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η διοίκηση δεν απέκλειε το ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντινού. Η συνειδητοποίηση, ωστόσο, πως δύσκολα πλέον θα φτάσει δελεαστική πρόταση και πολύ περισσότερο πως οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι έντονες -με το πρωτάθλημα να έχει ήδη ξεκινήσει- οδήγησαν στην απόφαση ο Σκόκο να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη στην «Ένωση».

Τέλος στο σίριαλ του Νάτσο Σκόκο βάζει η ΑΕΚ!

Ακόμα και μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η διοίκηση δεν απέκλειε το ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντινού.

Η συνειδητοποίηση, ωστόσο, πως δύσκολα πλέον θα φτάσει δελεαστική πρόταση και πολύ περισσότερο πως οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι έντονες -με το πρωτάθλημα να έχει ήδη ξεκινήσει- οδήγησαν στην απόφαση ο Σκόκο να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη στην «Ένωση».

Παρόλο, λοιπόν, που μάνατζερ εξακολουθούσαν να μεταφέρουν ενδιαφέρον συλλόγων από χώρες που δεν έχει εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος (η τουρκική Γκαζιάντεσπορ φερόταν διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 2 εκατ. ευρώ), η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε ότι -τη δεδομένη χρονική στιγμή- δεν είναι συμφέρον για την ίδια να τον πουλήσει.

Πλέον το θέμα -όποτε ξανασυζητηθεί- θα τεθεί σε νέα βάση, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση της πλευράς του Σκόκο στην πρόταση της «Ένωσης» (περίπου 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους) να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2013.

Συμφώνησαν… να τα ξαναπούν

Κανέναν δεν έκανε… σοφότερο η νέα επαφή της ΑΕΚ με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε ξανά την Τετάρτη με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού, Γκουστάβο Οναϊντία, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν κάπου και απλά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες.

Ακόμα και τότε, πάντως, θεωρείται δύσκολο η «Ένωση» να παρεκκλίνει κατά πολύ από την τελευταία πρόταση που κατέθεσε στον «Ζορό» (αύξηση 50.000 στα 390.000 ευρώ που εισπράττει ετησίως και μπόνους το 50% του συμβολαίου του σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος).

Δεδομένου, δε, ότι η πλευρά του Μπλάνκο αξιώνει ένα ποσό περίπου στις 650.000-700.000 ευρώ (χρήματα που δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να προσφέρει η ΑΕΚ), συμφωνία θα υπάρξει μόνο σε περίπτωση που η «Ένωση» ανέβει λίγο και ταυτόχρονα ο ίδιος… πέσει αρκετά από τις απαιτήσεις του.

Μπήκαν Νασούτι και «Πάτσα»

Στη… δράση, για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μπήκαν την Τετάρτη οι Κριστιάν Νασούτι και Χρήστος Πατσατζόγλου. Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ έδωσαν για πρώτη φορά το «παρών» στους Θρακομακεδόνες και αφού γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες, προπονήθηκαν (ο Έλληνας αμυντικός μόνο το απόγευμα) μαζί τους.

Στη συνέχεια, μάλιστα, οι δύο τους συμμετείχαν στο διπλό που έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς -από το οποίο άρχισε να επιβεβαιώνεται η πρόθεση του τελευταίου να τους εντάξει άμεσα στα βασικά σχέδια του (ο Νασούτι αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας των τριών και ο Πατσατζόγλου στο δεξί άκρο της).

Αντίθετα από τους νεοαποκτηθέντες, απόντες από το απογευματινό πρόγραμμα -εκτός των διεθνών- ήταν οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας (που είχαν εξασφαλίσει σχετική άδεια για προσωπικούς λόγους), όπως και ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ, που λείπει στη Γαλλία για να διευθετήσει το θέμα με τη βίζα του. Όλοι τους θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής.

Τεστ με Θρασύβουλο

Η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων το προσεχές Σαβ/κο δεν θα σημάνει τελικά… απραξία για την ΑΕΚ. Παρόλο, λοιπόν, που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απέρριψε την πρόσκληση του Διαγόρα για φιλικό στη Ρόδο, η «Ένωση» θα μπορέσει να κρατηθεί σε… εγρήγορση, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (20:00) τον Θρασύβουλο στη Φυλή.

Το παιχνίδι -από το οποίο θα απουσιάσουν φυσικά οι διεθνείς- θα δώσει την ευκαιρία στον Ντούσαν Μπάγεβιτς να «τεστάρει» την ετοιμότητα των Νασούτι και Πατσατζόγλου (ενόψει και της 2ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό), ενώ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x