Stoiximan Super League

Μπερνς: «Αν συνεχίσω έτσι…»

Χαρούμενος που αγωνίζεται στην ΑΕΚ δήλωσε ο Νέιθαν Μπερνς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας «The World Game». «Είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσω να πηγαίνω καλά, θα πάρω αρκετές ευκαιρίες μέσα στη σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.

Χαρούμενος που αγωνίζεται στην ΑΕΚ δήλωσε ο Νέιθαν Μπερνς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας «The World Game». Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος πως αν συνεχίσει να βελτιώνεται, τότε θα πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Ήταν πολύ κολακευτικό το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς. Όταν μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως αυτή, λέει καλά πράγματα για εσένα, τότε ξέρεις ότι κάτι κάνεις σωστά. Αλλά δεν βιάζομαι να πάω πουθενά. Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα, έχω καλή σχέση με τον προπονητή μου, Ντούσαν Μπάγεβιτς και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσω να πηγαίνω καλά, θα πάρω αρκετές ευκαιρίες μέσα στη σεζόν. Επίσης έχω καλές σχέσεις με τους φιλάθλους. Είναι πολύ απαιτητικοί και παθιασμένοι. Αυτό περιμένεις από μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ», τόνισε ο διεθνής άσος.

Στη συνέχεια, ο Μπερνς μίλησε για την εθνική ομάδα της πατρίδας του: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω καλή εντύπωση στον νέο προπονητή (σ.σ. Χόλγκερ Όσιεκ). Δεν ξέρω πολλά γι’ αυτόν και ανυπομονώ να δω τις μεθόδους του και τι ζητάει από τους παίκτες. Περίμενα μια κλήση στην εθνική. Το σκεφτόμουν και ήλπιζα ότι η ευκαιρία θα έρθει ξανά. Ήταν ωραίο που επέστρεψα στον αγώνα με την Σλοβενία.

Το ότι επιλέχθηκα ξανά (σ.σ. για τα φιλικά με την Ελβετία στις 3 Σεπτεμβρίου και την Πολωνία στις 7 Σεπτεμβρίου) είναι σπουδαίο, όμως, δεν κοιτάω μακριά. Αν δεν πάω καλά στα δύο επερχόμενα παιχνίδια, εφόσον, βέβαια, πάρω χρόνο συμμετοχής, είναι κάτι που μπορεί να με πάει πίσω. Οπότε πάω βήμα, βήμα. Η ομάδα περνάει περίοδο αλλαγών. Κάποιοι από τους παλαιότερους παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν, κάποιοι μπορεί να μείνουν και πιθανόν να παρουσιαστούν ευκαιρίες για εμένα και για μερικούς ακόμα παίκτες
».

Καταλήγοντας, ο Αυστραλός αναφέρθηκε στο Κύπελλο Ασίας που θα διεξαχθεί τον επόμενο Ιανουάριο στο Κατάρ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2012: «Η απόφαση θα παρθεί όταν πλησιάζει η ώρα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την ομάδα και από το αν θα με χρειάζεται εκείνη την εποχή. Είναι πιθανό να είναι μια κατάσταση… ομάδα εναντίον χώρας και δεν είμαι σίγουρος για το τι θα γίνει.

Το να παίζεις για την εθνική είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά πάντα έχεις την πίεση της ομάδας, γιατί είναι αυτή που σε πληρώνει. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Όσον αφορά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τότε και είναι πολύ πρόωρο να το σκέφτομαι. Πολλά μπορεί να συμβούν μέχρι τότε και έχω πολλά να αποδείξω τόσο στην ομάδα μου, όσο και σε επίπεδο εθνικής ομάδας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x