Stoiximan Super League

Στο «κόλπο» και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Συνήθως οι προπονητές γκρινιάζουν όταν τα πρωταθλήματα διακόπτονται για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Νίκο Νιόπλια. Ο τεχνικός των «πρασίνων» είδε με ικανοποίηση, μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τα ματς με Άρη και Μπαρτσελόνα!

Συνήθως οι προπονητές γκρινιάζουν όταν τα πρωταθλήματα διακόπτονται για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Νίκο Νιόπλια.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» είδε με ικανοποίηση, μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τα ματς με Άρη και Μπαρτσελόνα!

Ανεβαίνουν Τζιμπρίλ-Ζιλμπέρτο, έτοιμος ο Γκοβού

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έβγαλε και πάλι το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν πως θα είναι σε θέση να ενισχύσει το «τριφύλλι» στα δύσκολα ματς που έρχονται, αλλά αυτή δεν ήταν η μοναδική καλή είδηση που βγήκε από την τελευταία συγκέντρωση στην Παιανία.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, όπως και ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος για προληπτικούς κυρίως λόγους, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στη διάθεσή του όλα τα «όπλα» της ομάδας. Παράλληλα, το διάστημα της διακοπής είναι πολύ σημαντικό και για τον Νταμιέν Πλεσί, που έχει το χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να προσφέρει όσο το δυνατό συντομότερα στο σύλλογο.

Ατομικό ο Χριστοδουλόπουλος, στην Αγγλία ο Γκαρσία

Ο μοναδικός πλέον ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ πλην των διεθνών, απών ήταν και ο Λουΐς Γκαρσία. Ο Καταλανός άσος βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να λάβει μέρος στο φιλικό της Λίβερπουλ προς τιμήν του Τζέιμι Κάραγκερ.

Στην προπόνηση, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, συμμετείχαν και οι νεαροί Φέτσης, Σταμπολζίεφ, Μπουτζίκος, Μαχλελής και Μαυρίας. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έχυσαν αρκετό ιδρώτα σε ταχύτητες και ασκήσεις ταχυδύναμης. Στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην τακτική με δίτερμα σε μικρούς χώρους με παραλλαγές και τελείωσαν με ελεύθερο δίτερμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x