Stoiximan Super League

«Ντου» σε Μπορμπόκη!

Επίθεση από οπαδούς του Ηρακλή φέρεται να δέχθηκε στο «Καυταντζόγλειο» ο Βασίλης Μπορμπόκης. Ο σκάουτερ της ΑΕΚ βρέθηκε στο Ηρακλής-Πανσερραϊκός, προκειμένου να «κατασκοπεύσει» τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του (η «Ένωση» υποδέχεται τη 2η αγωνιστική τα «λιοντάρια») και σύμφωνα με το aek365.gr εκδιώχθηκε από περίπου 10 οπαδούς των γηπεδούχων, που τον εντόπισαν στα επίσημα.

Επίθεση από οπαδούς του Ηρακλή φέρεται να δέχθηκε στο «Καυταντζόγλειο» ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Ο σκάουτερ της ΑΕΚ βρέθηκε στο Ηρακλής-Πανσερραϊκός, προκειμένου να «κατασκοπεύσει» τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του (η «Ένωση» υποδέχεται τη 2η αγωνιστική τα «λιοντάρια») και σύμφωνα με το aek365.gr εκδιώχθηκε από περίπου 10 οπαδούς των γηπεδούχων, που τον εντόπισαν στα επίσημα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Μπορμπόκης προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι βρίσκεται εκεί για να κάνει τη δουλειά του, ωστόσο εκείνοι ήταν αμετάπειστοι και αφού φέρονται να τον έσπρωξαν και να τον έριξαν κάτω, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει εν τέλει από το γήπεδο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, από την πλευρά της, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από το περιστατικό, αλλά και από τη στάση της Αστυνομίας και της ΠΑΕ Ηρακλής, οι οποίες θεωρεί ότι άφησαν απροστάτευτο τον Μπορμπόκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x