Stoiximan Super League

Δεν υπήρξε πρόταση για τον Σκόκο

Ανεπίσημη κρούση για τον Νάτσο Σκόκο υπήρξε από την Γκαζιαντεσπόρ, όπως τόνισε η διοίκηση της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» διέψευσαν ότι έφτασε στα χέρια τους επίσημο έγγραφο, με το οποίο οι Τούρκοι ζητούσαν την παραχώρηση του 24χρονου παίκτη. Τρεις παίκτες της «Ένωσης» αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών, στο χθεσινό φιλικό () με τον Θρασύβουλο.

Ανεπίσημη κρούση για τον Νάτσο Σκόκο υπήρξε από την Γκαζιαντεσπόρ, όπως τόνισε η διοίκηση της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κυκλοφόρησε η φήμη ότι η «Ένωση» απέρριψε επίσημη πρόταση της τουρκικής ομάδας, η οποία προσέφερε 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» διέψευσαν ότι έφτασε στα χέρια τους επίσημο έγγραφο, με το οποίο οι Τούρκοι ζητούσαν την παραχώρηση του 24χρονου παίκτη. Υπενθυμίζεται ότι πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου οι διοικούντες την Γκαζιαντεσπόρ εμφανίζονταν διατεθειμένοι να προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ και 1,2 εκατ. ευρώ στον Σκόκο, όμως ποτέ δεν προχώρησαν επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Τέσσερις «πονοκέφαλοι»

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών, στο χθεσινό φιλικό (0-1) με τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μάκος υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ η κατάσταση του Κλαούντιο Νταντόμο και του Χρήστου Πατσατζόγλου δεν κρίνεται ανησυχητική από το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης».

Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ υπέστη θλάση στα πλευρά, ενώ ο πολύπειρος παίκτης υπέστη αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Όσον αφορά τον Μάκο, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς τραυματίστηκε σε προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον αριστερό προσαγωγό.

Νασούτι: «Γρήγορα θα είμαι έτοιμος»

Ευχαριστημένος που πήρε χρόνος συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με τον Θρασύβουλο εμφανίστηκε ο Κριστιάν Νασούτι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αντίθετα, ο Θρασύβουλος εκμεταλλεύτηκε μια δική μας απροσεξία και σκόραρε. Είχαμε πάντα τον έλεγχο της μπάλας και είχαμε ευκαιρίες. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ», ανέφερε ο 29χρονος στόπερ.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός μίλησε για τη δική του απόδοση: «Ηταν το πρώτο παιχνίδι και είναι δύσκολο στο πρώτο σου παιχνίδι να κάνεις το ονειρεμένο σου ματς. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω αυτά που μου ζητεί ο προπονητής, αν με επιλέξει στα επόμενα παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα έπειτα από καιρό χωρίς να τραυματιστώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά και πιστεύω πως πολύ γρήγορα θα είμαι έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x