Stoiximan Super League

Μέλμπεργκ: «Δεν ήμασταν τέλειοι»

Μόνο τα θετικά στοιχεία κρατάει ο Όλοφ Μέλμπεργκ από τη νίκη 2-0 του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας. Το ένα είναι η μεταστροφή της ψυχολογίας των «ερυθρόλευκων» και το δεύτερο οι τρεις βαθμοί της νίκης, που είναι οι πρώτοι στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα.

Μόνο τα θετικά στοιχεία κρατάει ο Όλοφ Μέλμπεργκ από τη νίκη 2-0 του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας. Το ένα είναι η μεταστροφή της ψυχολογίας των «ερυθρόλευκων» και το δεύτερο οι τρεις βαθμοί της νίκης, που είναι οι πρώτοι στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα.

«Φυσικά και δεν ήμασταν τέλειοι. Κρατάμε μόνο τα θετικά από το σημερινό παιχνίδι. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για να ανακτήσουμε σιγά-σιγά την χαμένη αυτοπεποίθησή μας, όπως και οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας χάνουμε πάντα αρκετή από την δύναμή μας, αλλά και επειδή η Κέρκυρα έπαιξε πολύ σφιχτά», σχολίασε ο Σουηδός αμυντικός που σκόραρε με άπιαστη κεφαλιά, στην επιστροφή του στην ενδεκάδα.

Η ήττα από τον Ηρακλή στην πρεμιέρα δεν λειτούργησε μόνο αρνητικά για τους «ερυθρόλευκους». Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αποτέλεσε ένα πάθημα που έγινε… μάθημα στους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. «Μέσα σε επτά λεπτά χάσαμε το υπέρ μας σκορ στο Καυτανζόγλειο, κάτι που σήμερα μας έκανε να είμαστε πιο προσεκτικοί», είπε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά το τέλος του αγώνα.

Ένας από τους λόγους της απώλειας του περσινού πρωταθλήματος, ήταν τα εντός έδρας «στραβοπατήματα». «Δεν μας αρκεί το απόλυτο στο Καραϊσκάκη. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια», ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός και εκ των αρχηγών των Πειραιωτών.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην κίνηση των παικτών της ομάδας να συγκεντρωθεί ένα ποσό προς ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου, Παναγιώτη Μπαχράμη: «Δεν γνώριζα προσωπικά τον Παναγιώτη, όμως είχα ακούσει πως ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός χαρακτήρας. Ελπίζω το παράδειγμα του Ολυμπιακού να το ακολουθήσουν κι άλλοι, γιατί υπάρχουν δύο παιδία στην οικογένεια και πρέπει να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Η χρησιμοποίηση του Κέβιν Μιραλάς σε θέση σέντερ φορ ξένισε είναι αλήθεια πολύ κόσμο. Τι λέει ο ίδιος; «Χαίρομαι που έπαιξα εκεί. Τα καταφέρνω και στα πλάγια και γενικά όπου κρίνει ο προπονητής ότι υπάρχει ανάγκη». Όσο για το πότε θα «δέσουν» ως ομάδα οι Πειραιώτες, είπε: «Χρειαζόμαστε χρόνο γιατί είμαστε πολλοί νέοι παίκτες».

Ο MVP της αναμέτρησης, Άριελ Ιμπαγάσα στάθηκε στην αδυναμία των «ερυθρόλευκων» να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. «Σε ένα ματς με αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η απουσία του κόσμου, το μοναδικό πράγμα που μένει στο τέλος είναι η νίκη. Δημιουργούμε ευκαιρίες με την ίδια συχνότητα που τις χάνουμε… Θα δουλέψουμε, όμως, σε αυτό τον τομέα και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια», υποσχέθηκε ο Αργεντινός άσος.

• Ρεπό την Κυριακή για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x