Stoiximan Super League

Περιμένουν το «κρέμασμα»!

Την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Δαλούκα περιμένουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από το σοβαρό λάθος του διεθνή διαιτητή στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Δαλούκα περιμένουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από το σοβαρό λάθος του διεθνή διαιτητή στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.
Μετά την πρώτη αγωνιστική ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε καμία ανοχή και χθες πέρασε στην επίθεση. Ο γνωστός εφοπλιστής παρακολουθούσε από τη σουίτα του Καραϊσκάκη τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και, βλέποντας τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενημερώνοντάς τον πως θα κάνει δηλώσεις. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν απόλυτα σύμφωνος.

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης επικοινώνησε - μέσω μηνυμάτων - με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν να βγει από τους πίνακες ο Δαλούκας. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δοθεί το μήνυμα σε όλους τους διαιτητές για να μην επαναληφθούν ανάλογα λάθη στο μέλλον. Διαφορετικά θα υπάρχει πλέον κόντρα με την ΕΠΟ, όπου ο κ. Μαρινάκης είναι αντιπρόεδρος (ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας).

Και θα θέσει ξεκάθαρα θέμα αποχώρησης του κ. Πιλάβιου, καθώς θεωρεί ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ οφείλει να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει όλα τα μέτρα που απαιτούνται. Δεν αποκλείεται ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών να απαιτήσει να βγουν από τους πίνακες οι διαιτητές που είχαν ταυτιστεί πέρυσι με διαιτησίες υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Ολυμπιακού, για να ξεκινήσει το 50-50.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, πέρα από τη δήλωση που έκανε, ετοιμάζει κι ένα γράμμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τις επόμενες ημέρες (ίσως και σήμερα). Αναμένεται να είναι ουσιαστικά ένα «άνοιγμα» προς τον Ολυμπιακό, μια και λέγεται ότι θα αναφέρει πως δεν ζητάει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του και ότι πρόθεσή του δεν είναι να πάει στα δικαστήρια τον σύλλογο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x