Stoiximan Super League

Καφές: «Να καθαρίζουμε πιο εύκολα»!

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ προτίμησε να σταθεί ο Παντελής Καφές, μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (2-0). Ο αρχηγός της «Ένωσης» δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, υπογράμμισε, ωστόσο ότι εκείνη πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική στη συνέχεια.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ προτίμησε να σταθεί ο Παντελής Καφές, μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (2-0).

Ο αρχηγός της «Ένωσης» δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, υπογράμμισε, ωστόσο ότι εκείνη πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική στη συνέχεια.

«Μετά την αποτυχία στην πρώτη αγωνιστική με την Κέρκυρα, ήμασταν αποφασισμένοι να νικήσουμε για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Να πάρουμε μια σειρά από παιχνίδια για να συγκεντρώσουμε βαθμούς. Είχαμε καλή εικόνα στο ματς και ο αντίπαλος δεν μας απείλησε, αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα των φάσεων», ανέφερε ο Καφές και συνέχισε:

«Πρέπει να “καθαρίζουμε” πιο γρήγορα τα παιχνίδια, γιατί δεν θα έχουμε πάντα τόσες ευκαιρίες. Σήμερα χάσαμε πολλά γκολ, ακόμα και από οργανωμένες επιθέσεις και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Αφού ξεκαθάρισε, δε, ότι «η επίσκεψη των οπαδών στους Θρακομακεδόνες δεν έπαιξε ρόλο στην εικόνα της ομάδας, αφού εμείς κοιτάμε πάντα να κάνουμε τη δουλειά μας», αναφέρθηκε στο Europa League, χαρακτηρίζοντας το «μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και στην οποία -ξεκινώντας από την Πέμπτη- θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Γιάχιτς: «Μ’ αρέσει δεξιά»

Κανένα πρόβλημα να αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ δεν έχει ο Σανέλ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος αποκάλυψε μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ότι του αρέσει η συγκεκριμένη θέση, ενώ ξεκαθάρισε ότι σκέφτεται ήδη το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Χάιντουκ για το Europa League.

«Το ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς σήμερα. Το σημαντικό ήταν ότι πήραμε τη νίκη, την οποία αξίζαμε, απέναντι σε έναν σημαντικό και δύσκολο αντίπαλο», ανέφερε ο Γιάχιτς, πριν αναφερθεί στο θέμα της θέσης του:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου ως δεξί μπακ -άλλωστε μου αρέσει να αγωνίζομαι σε αυτή τη θέση, ενώ το κάνω και στην Εθνική. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι να νικάει η ομάδα. Τώρα προσηλωνόμαστε στο ματς με τη Χάιντουκ την Πέμπτη, που είναι θεωρητικά το αουτσάιντερ του ομίλου. Είναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ευχαριστημένος, άλλωστε, από την εμφάνιση τη δική του και της ομάδας εμφανίστηκε και ο Νέιθαν Μπερνς: «Το σημαντικό ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πετύχαμε το στόχο μας. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι ως βασικός και δεν περίμενα «θαύματα» από την απόδοσή μου, γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος».

Αφού τόνισε, δε, ότι «η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με καλούς παίκτες», χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο της στο Europa League και απαραίτητη τη νίκη στο παιχνίδι που έχει τώρα μπροστά της με τη Χάιντουκ.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x