Stoiximan Super League

«Πράξεις και όχι λόγια…»!

Δεδομένη χαρακτήριζαν στον Ολυμπιακό τη φιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νικόλα Πατέρα, όμως ζητούν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να αποδείξει με πράξεις τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Συνάντηση Μαρινάκη-Πατέρα. «Δεν θα την ξαναπατήσω έτσι», ο Έβαλντ Λίνεν.

Δεδομένη χαρακτήριζαν στον Ολυμπιακό τη φιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νικόλα Πατέρα, όμως ζητούν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να αποδείξει με πράξεις τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Εκείνο που τονίζεται είναι ότι το καλοκαίρι ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έκανε μια σημαντική επένδυση και δεν μπορούν κάποιοι να την παραβλέψουν.

«Η φιλία με τον Πατέρα είναι δεδομένη και είναι εκτός γηπέδων. Πρέπει να αποδείξει και ο ίδιος ότι θέλει το 50-50 κι αυτό δεν γίνεται με δηλώσεις, αλλά με πράξεις. Να αρχίσουν όλα από την αρχή, αλλά με πράξεις. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας νέος παράγοντας, ούτε καν ξέρει ποιοι είναι οι διαιτητές. Ο κ. Πατέρας είναι παλιότερος, ενδεχομένως να γνωρίζει καλύτερα. Ο κ. Μαρινάκης έκανε μία επένδυση, όπως όλες οι ομάδες επενδύουν στο μέτρο που μπορούν και δεν το αμφισβητούμε αυτό. Το 50-50 αποδεικνύεται με πράξεις, όχι με λόγια», ειπώθηκε.

Σε ό,τι αφορά κάποια συγκεκριμένα σημεία της συνέντευξης του Πατέρα, από τον Ολυμπιακό σχολίαζαν: «Είπε ότι ήταν πέναλτι και έβγαλε δέκα εκατομμύρια τυφλούς».

Τρίωρη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ανάμεσα στους κ.κ. Μαρινάκη και Πατέρα στο γραφείο του πρώτου, όπως γράφει η εφημερίδα «Φως». Πρόθεση και των δύο είναι να φύγουν όσοι πάνε πολλά χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που θα απαιτήσουν από την ΕΠΟ και τις αρμόδιες διαιτητικές αρχές. Εκείνο που ζήτησε πάλι ο κ. Μαρινάκης είναι να διασφαλιστεί το 50-50 στην ελληνική διαιτησία.

Ο «πονοκέφαλος» του Βαλβέρδε

Τις ισορροπίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θέλει να κρατήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός «πονοκεφαλιάζει» από τις πολλές λύσεις που υπάρχουν από τη μέση και μπροστά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον 46χρονο τεχνικό να αξιοποιήσει όσους έχει στη διάθεσή του, από την άλλη καταλαβαίνει ότι είναι και παίκτες που θέλουν να παίζουν.

Η περίπτωση του Ντένις Ρόμενταλ, που έμεινε στον πάγκο σε όλο το ματς με τον Ηρακλή και έπαιξε για λίγα λεπτά με την Κέρκυρα, είναι χαρακτηριστική. Η έκπληξη με τον Γιάννη Φετφατζίδη απέδωσε, αλλά και ο Δανός περιμένει τις ευκαιρίες του. Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς εμφανίστηκε στενοχωρημένος επειδή δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ανάλογες είναι οι περιπτώσεις του Κρίστιαν Νέμεθ και του Ζαουάντ Ζαϊρί. Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει πληθώρα λύσεων, αλλά δημιουργούν και έναν «πονοκέφαλο» στον Βαλβέρδε για το πώς θα τους χωρέσει.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Γιαννίκο και ενημερώθηκε για τις υποθέσεις των Γκαλέτι και Ζίκο. Από την ΠΑΕ διευκρινίστηκε ότι η συνεργασία μαζί του αφορά μόνο νομικές υποθέσεις. Από την πλευρά του Γκαλέτι θα γίνει μία κίνηση για να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, θα προχωρήσουν κανονικά στην καταγγελία της σύμβασής του για να είναι κατοχυρωμένοι. Σε ό,τι αφορά τον Ζίκο, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που πρέπει να επιδιώξει ένα συμβιβασμό, αφού τον απέλυσε, και φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τον Βραζιλιάνο για να τα βρουν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x