Stoiximan Super League

Μαραγκός: «Ο ΠΑΟ τα καταφέρνει στα δύσκολα»!

Αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαραγκός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του «τριφυλλιού».

Αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαραγκός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του «τριφυλλιού».

Ο Σπύρος Μαραγκός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα: «Τα βλέπω όλα θετικά για το αποψινό ματς του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Μπαρτσελόνα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε εμείς πιθανότητες. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα».

Για το τι πρέπει να πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι» στην καταλανική ομάδα: «Ξέρουμε όλοι πως η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον πλανήτη και κάνει τη διαφορά από τις υπόλοιπες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που λέει το αντίθετο. Πιστεύω ότι στην Ίντερ κοιτάς το αποτέλεσμα, αλλά εμένα αρέσει περισσότερο να βλέπω το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα, χωρίς να έχω να πω κάτι για την Ίντερ. Μπορεί σαν οπαδός να με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όμως σαν φίλαθλος θέλω να βλέπω θέαμα.

Η Μπαρτσελόνα βελτιώθηκε με κάποιες προσθήκες. Η ήττα στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν σημαίνει τίποτα και η Μπαρτσελόνα κοιτάει το κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός μας έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Εκείνο που θα ζητούσα από τους παίκτες, είναι να έχουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το μυαλό τους εκεί. Μπορεί να φαίνεται ότι έχεις ισορροπήσει και ξαφνικά να υποστείς συντριβή. Αν η Μπαρτσελόνα πιάσει το καλό της ρυθμό, μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Το θέμα είναι όλοι να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους».

Για το αν ο ΠΑΟ είναι φαβορί να καταλάβει τη δεύτερη θέση στον όμιλο, δεδομένου ότι η Μπαρτσελόνα θα περάσει ως πρώτη στην επόμενη φάση: «Εμείς με τη Ρουμπίν Καζάν θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση. Ξέρουμε όλοι ότι η Μπαρτσελόνα εύκολα ή δύσκολα θα ξεχωρίσει. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με όλες τις ομάδες και τώρα κοιτάει το σημερινό παιχνίδι. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερο να παίξει πιο μετά για να έχουν οι παίκτες πιο πολλά ματς στα πόδια τους. Ο Νιόπλιας ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και για αυτό σκέφτεται να δυναμώσει το κέντρο της ομάδας».

Για τα τμήματα υποδομής στον Παναθηναϊκό: «Το κυριότερο πράγμα που δεν έχουμε στην Ελλάδα είναι η υπομονή. Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα επενδύει στα τμήματα υποδομής. Δεν είναι τυχαίο αυτό, αλλά χρειάζεται χρόνο. Χρειάζεται να ωριμάσεις τα παιδιά, να διαχειριστούν τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και ό,τι άλλο εμφανιστεί στη ζωή τους».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x