Stoiximan Super League

Τους κέρασε ο Πάντελιτς

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο Μάρκο Πάντελιτς γιόρτασε παρέα με τους νέους του συμπαίκτες και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού τα 32α γενέθλιά του. Ο Σέρβος επιθετικός τους «τραπέζωσε» σε εστιατόριο του Πειραιά και μία από τις καθιερωμένες ευχές ήταν το «κέρασμα» να συνεχιστεί στο γήπεδο.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο Μάρκο Πάντελιτς γιόρτασε παρέα με τους νέους του συμπαίκτες και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού τα 32α γενέθλιά του.

Ο Σέρβος επιθετικός τους «τραπέζωσε» σε εστιατόριο του Πειραιά και μία από τις καθιερωμένες ευχές ήταν το «κέρασμα» να συνεχιστεί στο γήπεδο.

Το δώρο του Βαλβέρδε θα είναι μια θέση στην ενδεκάδα στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Η εξτρά δουλειά του Πάντελιτς για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης έπιασε τόπο και έτσι θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή στο ματς των Σερρών.

Ο Μοϊσές προπονήθηκε μόνος του, κάνοντας θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και στο γυμναστήριο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή Νίκου Τζουρούδη, ενώ την Πέμπτη θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς, για να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό είναι εφικτό να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανσερραϊκό. Επιστρέφει αύριο σε κανονικό πρόγραμμα ο Νταβίδ Φουστέρ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x