Stoiximan Super League

«Έφτιαξε» τον Φετφατζίδη ο Βαλβέρδε

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 46χρονος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή, όμως του ζήτησε να μη σταματήσει να δουλεύει σκληρά για να συνεχίσει να βελτιώνεται. Τα πλάνα του Ισπανού ενόψει του αγώνα των Πειραιωτών στις Σέρρες. Προχωρούν στην καταγγελία του συμβολαίου του Γκαλέτι οι «ερυθρόλευκοι».

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκτιμάει ιδιαίτερα το ταλέντο του 20χρονου μεσοεπιθετικού και για αυτό τον λόγο θέλει να τον κρατήσει προσγειωμένο. Ο 46χρονος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της ομάδας.

Μάλιστα, ο «Τσινγκούρι» φέρεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Φετφατζίδη ως βασικό κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, ο Βαλβέρδε τού τόνισε πως δεν πρέπει να θεωρεί τίποτα δεδομένο και να μη σταματήσει να δουλεύει σκληρά για να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Εκτός του «Φέτφα», ο Ισπανός μίλησε και με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, στον οποίο υπέδειξε πώς πρέπει να κινείται μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια του ανέβασε το ηθικό, ζητώντας να δίνει το καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις. Ενόψει του αγώνα στις Σέρρες, ο 46χρονος προπονητής περιμένει να διαπιστώσει στη σημερινή προπόνηση την κατάσταση του Μοϊσές Ουρτάδο.

Ο 29χρονος μέσος φέρεται να είπε στον Βαλβέρδε πως θα προσπαθήσει να προπονηθεί σήμερα, αφού νιώθει πολύ καλύτερα και οι πόνοι που αισθανόταν στη φτέρνα έχουν υποχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ χθες ο παίκτης ακολούθησε έντονο πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Μπαλίδη.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ισπανού, δεν αποκλείεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μάρκο Πάντελιτς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μιραλάς, ο οποίος είναι πιθανό να παίξει πίσω από τον Σέρβο επιθετικό.

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Ολυμπιακός να καταγγείλει τη σύμβαση με τον Γκαλέτι, κίνηση που γίνεται για να είναι κατοχυρωμένος ο σύλλογος από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Όσον αφορά το θέμα του Ζίκο, οι Πειραιώτες θέλουν συμβιβασμό και τέτοια διάθεση δείχνει και ο Βραζιλιάνος. Mε την αίτησή του ο Ζίκο είχε ζητήσει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, μια και ήταν διετές, ωστόσο από τη στιγμή που έπιασε δουλειά στη Φλαμένγκο μπορεί πιο εύκολα να βρεθεί μια λύση και το ποσό να μειωθεί.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x