Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Οι βαθμοί μετράνε»

«Είχαν στο μυαλό τους το ματς με τον Ηρακλή…», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξηγώντας έτσι την οπισθοχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στην προσπάθειά τους να διαφυλάξουν το υπέρ τους , για να τονίσει πως «αυτό που μετράει στη φάση που βρισκόμαστε είναι οι βαθμοί».

«Είχαν στο μυαλό τους το ματς με τον Ηρακλή…», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξηγώντας έτσι την οπισθοχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στην προσπάθειά τους να διαφυλάξουν το υπέρ τους 1-0, για να τονίσει πως «αυτό που μετράει στη φάση που βρισκόμαστε είναι οι βαθμοί».

Ο Βάσκος προπονητής αναφέρθηκε γενικά στην απόδοση των «ερυθρόλευκων», ξεχωριστά στην περίπτωση του Φετφατζίδη και στο πρόβλημα της ομάδας στο τελείωμα των φάσεων.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την αγωνιστική συμπεριφορά των «ερυθρόλευκων» στο β’ ημίχρονο: «Ο Πανσερραϊκός μας πίεσε στο τέλος και κλειστήκαμε πίσω. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα. Αν είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας θα ήμασταν πιο ήρεμοι στο τέλος. Ο αντίπαλος είχε θέληση κι εμείς κλειστήκαμε πίσω. Μάλλον είχαμε τον αγώνα με τον Ηρακλή στο μυαλό μας, όπου χάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όλοι φοβόντουσαν μην δεχθούμε γκολ».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία. Προσπαθούμε να κερδίζουμε τους βαθμούς και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Θα μας άρεσε να βάζαμε και τέσσερα γκολ, αν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες. Αυτό που μετράει σε αυτή τη φάση είναι οι βαθμοί».

Για την περίπτωση του Φετφατζίδη: «Να είμαστε ήρεμοι με τον Φετφατζίδη. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός μαζί του, αλλά έχει πολλά να μάθει. Πρέπει να διατηρούμε τις ισορροπίες. Ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Τον εμπιστευόμαστε αλλά έχει πολλά να μάθει ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x