Stoiximan Super League

Λαμπάδα στον Πάντελιτς

Με μια εμφάνιση που θα ξεχαστεί γρήγορα, ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Πανσερραϊκού με σκορ 1-0 και το μόνο που κρατάει είναι οι τρεις βαθμοί, που τον φέρνουν πάνω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία. Ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Πάντελιτς να κάνει γκολ τη μοναδική σοβαρή ευκαιρία των "ερυθρολεύκων" στην αναμέτρηση. Δείτε το γκολ του Σέρβου φορ.

Με μια εμφάνιση που θα ξεχαστεί γρήγορα, ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Πανσερραϊκού με σκορ 1-0 και το μόνο που κρατάει είναι οι τρεις βαθμοί, που τον φέρνουν πάνω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία.

Ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Πάντελιτς να κάνει γκολ τη μοναδική σοβαρή ευκαιρία των ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση.

«Aυτό που μετράει στη φάση που βρισκόμαστε είναι οι βαθμοί», παραδέχθηκε ο Βαλβέρδε.



Πώς έπαιξε

Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Νικοπολίδης, ενώ στους γνωστούς τρεις της άμυνας (Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλο) δεν προστέθηκε τελικά ο Μπράβο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά παρέμεινε ο Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή, ο Βαλβέρδε επέμεινε τελικά στη χρησιμοποίηση του Μοϊσές, που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα, έχοντας κοντά του τον Ντουντού και πιο μπροστά τον Φουστέρ. Στα αριστερά βρέθηκε ο Ριέρα και στα δεξιά ο Φετφατζίδης, ο οποίος όμως κινείτο ελεύθερα. Από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Πάντελιτς.

«Να λένε κι ευχαριστώ»

Έτσι όπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, μάλλον θα πρέπει να λένε κι ευχαριστώ… Με μία μόλις σοβαρή ευκαιρία, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να φύγουν για τα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Πώς έγινε αυτό; Μετά από κάθετη πάσα του Ριέρα, ο Πάντελιτς έσπασε το τεχνητό οφσάιντ κι περνώντας αρκετά ριψοκίνδυνα τον Ράντμαν, πλάσαρε σε κενή εστία. Ένα σαραπεντάλεπτο με αξιόλογες στιγμές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και αρκετά αβίαστα λάθη κι από τις δύο ομάδες.

Έπαιξε με τη φωτιά…

…αλλά κέρδισε ο Ολυμπιακός. Με την απόδοσή του να κινείται και πάλι στη μετριότητα και τα «λιοντάρια» να παίρνουν όλο και περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση, ο κίνδυνος της ισοφάρισης ήταν ορατός σε κάθε ενέργεια των γηπεδούχων, ασχέτως αν τελικά δεν ήρθε. Με μόνη ευχάριστη ανάμνηση από το δεύτερο ημίχρονο ένα δοκάρι σε σουτ του Φουστέρ, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει και οι ίδιοι να προβληματίστηκαν με την εμφάνισή τους.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι, Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης (83' Ντάλε), Μπέλιτς, Βρούτσινα, Μαβενέ, Λεοζίνιο (77' Τάντιτς).

Στον πάγκο: Νοβότα, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Μπρίτεζ, Ανάκογλου.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μοϊσές, Ντουντού, Φετφατζίδης (69' Ρόμενταλ), Φουστέρ (83' Ιμπαγάσα), Ριέρα, Πάντελιτς (60' Μήτρογλου).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας)
Δημοτικό Γήπεδο Σερρών



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x