Stoiximan Super League

Σύσκεψη στην Τούμπα!

Τα αίτια της κακής εμφάνισης () με τον Ολυμπιακό Βόλου συζήτησαν μέχρι πολύ αργά μετά τα μεσάνυχτα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Μάκης Χάβος και ο Παντελής Κωνσταντινίδης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα αίτια της κακής εμφάνισης (1-1) με τον Ολυμπιακό Βόλου συζήτησαν μέχρι πολύ αργά μετά τα μεσάνυχτα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Μάκης Χάβος και ο Παντελής Κωνσταντινίδης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η κακή εμφάνιση της ομάδας με τους Βολιώτες και το αρνητικό αποτέλεσμα, που έφερε αρκετή γκρίνια, κράτησαν τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» στα γραφεία του γηπέδου. Ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου συμφώνησαν ότι η ομάδα διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης και αναζήτησαν τρόπους για να βρει και πάλι τη φόρμα της.

Οι επαφές μεταξύ Ζαγοράκη και τεχνική ηγεσίας θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, αφού οι Θεσσαλονικείς περιμένουν από την ερχόμενη Κυριακή μια δύσκολη εβδομάδα με τρεις αγώνες σε επτά μέρες. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη (26/09 - εκτός), την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (30/09 - εντός) και τον Άρη (03/10- εντός).

Εκείνο που αποφασίστηκε είναι να συγκροτηθεί ένα πλάνο που θα βοηθήσει τους βασικούς παίκτες να ανακτήσουν τη φόρμα τους, χρησιμοποιώντας εκείνους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Από την πλευρά τους, οι παίκτες ρίχνουν την ευθύνη στην κακή προετοιμασία, η οποία τώρα βγαίνει σε όλη την ομάδα. Πάντως, οριστικά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν ακόμα για το τι ακριβώς φταίει, διότι πέραν του παρελθόντος υπάρχει και το παρόν.

Τα νεύρα των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» κυριάρχησαν μετά το κακό αποτέλεσμα της ομάδας τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι, πέραν της έντασης έξω από τα αποδυτήρια, υπήρχε εκνευρισμός και μπροστά στη θύρα 7 του γηπέδου με οπαδούς και άνδρες της ασφάλειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x