Stoiximan Super League

Ίβηρας ο επόμενος…

Την ισπανική αγορά κοιτάζει η διοίκηση της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος από την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης». Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του Μανόλο Χιμένεθ, του Χουάν Ραμόν Μουνίθ και του Γκαρσία Τοράλ. Επίσης, στα υπ’ όψιν βρίσκεται η περίπτωση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» την περσινή σεζόν.

Την ισπανική αγορά κοιτάζει η διοίκηση της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης». Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του Μανόλο Χιμένεθ (πρώην προπονητής της Σεβίλλης), του Χουάν Ραμόν Μουνίθ (πέρυσι εργαζόταν στη Μάλαγα) και του Γκαρσία Τοράλ (τα είχε πάει περίφημα με τη Σανταντέρ). Επίσης, στα υπ’ όψιν βρίσκεται η περίπτωση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» την περσινή σεζόν.

Όπως γράφει η «SportDay», από χθες το βράδυ άρχισαν οι διερευνητικές επαφές. Πρόθεση της διοίκηση είναι να κρατήσει όσο πιο χαμηλά γίνεται το κασέ του επόμενου προπονητή και προσπαθεί να μη βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των βασικών υποψηφίων. Εντός της ημέρας αναμένεται οι μέτοχοι να αποφασίσουν για το τι συμβόλαιο θα προσφέρουν στον διάδοχο του Μπάγεβιτς.

Οι ετήσιες απολαβές του 62χρονου προπονητή άγγιζε τις 500.000 ευρώ και οι διοικούντες προτίθενται να δώσουν κάτι παραπάνω για να φέρουν στην ομάδα έναν προπονητή με ενδιαφέρον βιογραφικό, σύγχρονες αντιλήψεις στην προπονητική και προοπτική. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ένας προπονητής, ο οποίος δεν είναι ελεύθερος, αλλά μπορεί να αποδεσμευτεί για να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Στόχος της διοίκησης είναι να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Μπάγεβιτς, μαζί με τον οποίο θα αποχωρήσουν οι κ.κ. Μπουρουτζίκας και Γεωργαμλής.

Ενόψει του αγώνα (30/09) με τη Ζενίτ στη Ρωσία, ο Σταύρος Αδαμίδης έχρισε προσωρινούς προπονητές τον Χριστόφορο Κόλα, προπονητής της δεύτερης ομάδας μέχρι πέρυσι, και τον Αρναρ Γκρέταρσον. Οι δυο τους θα κάνουν και την προπόνηση σήμερα (15:00). Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μεσημεριανή προπόνηση είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο κ. Αδαμίδης, ο οποίος θα μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες και θα τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x