Stoiximan Super League

Πάνε για ξένο και… άφθαρτο!

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη, των συνεργατών του και μελών της διοίκησης για το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας. Επί τάπητος έπεσαν ονόματα για τους υποψήφιους νέους τεχνικούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκρίνεται η περίπτωση ξένου προπονητή, νέου σε ηλικία με φιλοδοξίες, αλλά χωρίς προϋπηρεσία σε ελληνική ομάδα. Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε ο .

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη, των συνεργατών του και μελών της διοίκησης για το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας.

Επί τάπητος έπεσαν ονόματα για τους υποψήφιους νέους τεχνικούς της ομάδας και αποφασίσθηκαν να αρχίσουν οι επαφές με τους ίδιους και τους μάνατζέρ τους.

Το προφίλ του νέου τεχνικού της Ένωσης που φαίνεται να «προκρίνεται» είναι αυτό του ξένου προπονητή, ο οποίος θα είναι σε μικρή ηλικία, θα έχει φιλοδοξίες, αλλά χωρίς προϋπηρεσία σε ελληνική ομάδα.

Η πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να «κλείσει» το θέμα με την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρίσκεται στους Θρακομακεδόνες για να αποχαιρετήσει τους παίκτες. Εκεί αναμένεται να είναι έντονη η παρουσία των δημοσιογράφων, και εκτιμάται ότι θα μιλήσει για την απόφασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x