Stoiximan Super League

«Σόουζα, ο εκλεκτός της ΑΕΚ»

Πληροφορίες από την Πορτογαλία χαρακτηρίζουν τον Πάουλο Σόουζα ως το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ. Δημοσίευμα της “Record”, μάλιστα, φέρνει ακόμη πιο κοντά στην "Ένωση" τον πρώην τεχνικό της Λέστερ. Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον συντάκτη του δημοσιεύματος, Αντρέ Βιάνα, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πορτογάλο τεχνικό ως τον «εκλεκτό» της διοίκησης του «Δικεφάλου».

Πληροφορίες από την Πορτογαλία χαρακτηρίζουν τον Πάουλο Σόουζα ως το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ. Δημοσίευμα της “Record”, μάλιστα, φέρνει ακόμη πιο κοντά στην "Ένωση"τον πρώην τεχνικό της Λέστερ. Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον συντάκτη του δημοσιεύματος, Αντρέ Βιάνα, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πορτογάλο τεχνικό ως τον «εκλεκτό» της διοίκησης του «Δικεφάλου».

Το πορτογαλικό δημοσίευμα έχει τίτλο «Ο Πάουλο Σόουζα άνεργος… για μερικές ώρες», αφού, όπως αναφέρεται, σύντομα θα βρει δουλειά κατά πάσα πιθανότητα στην ΑΕΚ! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την αθηναϊκή ομάδα.

Ο Βιάνα στην επικοινωνία που είχε με το www.sport-fm.gr χαρακτήρισε ως «εκλεκτό» για τον πάγκο της ΑΕΚ τον Σόουζα, ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος επιθυμεί να καθίσει στον πάγκο της "‘Ενωσης". Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος προπονητής έχει ήδη συζητήσει και τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει ωστόσο κάτι επίσημο. Ο Πάουλο Σόουζα είναι ακόμα στην Αγγλία και το «διαζύγιο» με τη Λέστερ ήταν μια μικρή έκπληξη γι’ αυτόν, αφού ναι μεν ήξερε ότι βρισκόταν κοντά στην έξοδο από τον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο περίμενε ότι θα καθόταν στον πάγκο της Λέστερ για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας.

Στην επικείμενη συνάντηση του Πορτογάλου με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, αναμένεται απλώς να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Πάουλο Σόουζα έχει κρατήσει επαφές με ανθρώπους στην Αθήνα και δεν τίθεται θέμα προσαρμογής του. Επίσης ,θεωρεί ότι ως Πορτογάλος μπορεί να ταιριάξει καλύτερα στην ελληνική νοοτροπία και πραγματικότητα απ ‘ό,τι στην Αγγλία.

Επιμέλεια: Tάσος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x