Stoiximan Super League

«Δεν έχουμε επίσημη κρούση από την ΑΕΚ»

«Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση από την ΑΕΚ για τον Πάουλο Σόουζα», ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Ζοσέ Μαρίνιο πρόσθεσε όμως πως από τη στιγμή που ο πελάτης του είναι πλέον ελεύθερος, μετά την απόλυσή του από τη Λέστερ, αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει σε συμφωνία με την «Ένωση».

«Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση από την ΑΕΚ για τον Πάουλο Σόουζα», ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Ζοσέ Μαρίνιο πρόσθεσε όμως πως από τη στιγμή που ο πελάτης του είναι πλέον ελεύθερος, αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει σε συμφωνία με την «Ένωση».

«Δεν γνωρίζω πολλά για την ώρα. Προσπαθώ να μιλήσω πρώτα με τον πελάτη μου και στη συνέχεια θα κάνω το ίδιο με τον Τύπο. Τώρα πλέον είναι ελεύθερος και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Μέχρι χθες δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες συνεργασίας, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επίσημα δεν γνωρίζει τίποτα για καμιά πρόταση. Αν η ΑΕΚ τον θέλει θα πρέπει να κάνει μια κίνηση», δήλωσε ο ατζέντης του Σόουζα.

Νωρίτερα, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

«Η Λέστερ ανακοινώνει ότι λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή Πάουλο Σόουζα. Η απόφαση πάρθηκε μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να ξεκαθαρίσει ότι θεωρεί τον Σόουζα πρώτης τάξεως προπονητή, αλλά η απόφαση πάρθηκε με βάση τα συμφέροντα της ομάδας και την επιθυμία όλων μας να βελτιώσουμε τη θέση μας στην Championship».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x